Image 1
Image 2

HOROSCOP

Astăzi, gemenii vor reuși să se impună

Pesti (18 februarie - 20 martie)
Ne aflăm în zodia Pești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Dacă erai tocmai în căutarea marii iubiri, șansele tale de a observa pe cineva pe placul tău sunt mari și te vei trezi visând cu ochii deschiși la cel care ți-a atras atenția. Și dacă ești suficient de statornic, știi ce vrei, admirația nu rămâne unilaterală.

 

TAUR. Nu știi cum să procedezi într-o situație când ai fi vrut să te implici în ceva, poate o afacere sau o relație nouă, dar știi că nu ai voie. Cel mai greu e să te decizi atunci, când și cei din anturaj au păreri împărțite și nici opiniile lor nu-ți oferă niciun sprijin.

 

GEMENI. Te simți bine când reușești să reduci la tăcere pe un rival care nu știe decât să o țină pe a lui cu încăpățânare și nu vrea să te asculte. Apare o situație în care vei reuși să-l pui cu botul pe labe, ceea ce te va propulsa pe primul loc în această bătălie.

 

RAC. Încearcă să-ți păstrezi calmul și mintea limpede, în ciuda tuturor influențelor nefaste. Un coleg încearcă să te intoxice cu păreriile sale complet eronate, de aceea ar fi foarte bine să te ții ferm de ceea ce ai învățat, pentru a putea lua decizii corecte.

 

LEU. Activitățile și discuțiile familiale vor deveni din ce în ce mai dinamice astăzi, datorită unor planuri la care fiecare dintre voi e dispus să participe trup și suflet. Merită să vă puneți cu toții la treabă, căci tot împreună veți beneficia și de ceea ce veți realiza.

 

FECIOARĂ. Parcă te abții să te bucuri cu adevărat de o situație specială în care te afli. Ești cam suspicios, te întrebi dacă este un succes real sau doar unul parțial, deci preferi să mai stai puțin și să nu vorbești încă despre reușita ta până cnd se mai consolidează.

 

BALANȚĂ. Ai așteptat mult un sprijin de la o persoană care ți-a promis mai demult că va interveni în favoarea ta. Nici nu ai mai sperat că își va aduce vreodată aminte de tine, dar iată că astăzi lucrurile par mult mai ușoare datorită ajutorului primit de la ea.

 

SCORPION. Banii pe care îi manevrezi astăzi sunt practic mărunțișuri, nu poți face cu ei nimic mai serios, dar pentru tine sunt chiar suficienți pentru a rezolva primele urgențe. Procedezi corect, pentru că ai o serie de plăți de efectuat, de care ar fi bine să scapi.

 

SĂGETĂTOR. Sarcinile de serviciu te copleșesc și nu-ți vezi capul de treburi. Nu încerca să lucrezi la mai multe simultan, ia-le la rând și abia după ce ai încheiat o etapă începe următoarea, iar așa, ai să vezi ce bine te vei descurca și le vei finaliza la timp.

 

CAPRICORN. Discuțiile pe care porți astăzi cu persoanele din anturaj vor avea un efect excelent asupra psihicului tău. Ai așteptat un timp, iar astăzi vei primi veștile sau răspunsurile de care ai avut nevoie să te poți simți din nou pe un teren sigur.

 

VĂRSĂTOR. Legea ține cu tine și intervine în favoarea ta pentru a putea obține ceva, ce-ți dorești demult. Poate afli de un curs pe care vei avea dreptul să-l urmezi gratuit, vei obține o viză pe care puțini o pot primi, sau ți se aprobă vreun proiect de finanțare.

 

PEȘTI. Ai de rezolvat ceva și poți alege între două variante, dar ambele au ceva bun de oferit, tocmai de aceea îți vine destul de greu să te decizi. Dacă ai putea opta pentru ambele simultan, ai fi foarte fericit, dar încă nu știi dacă este posibil așa ceva sau nu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns