Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

INCENDIU LA CĂPLENI

Au intervenit pompierii

Vineri, 13 octombrie 2023, în jurul orei 14:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” din judeţul Satu Mare a intervenit pentru a limita şi lichida un incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Căpleni.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

La locul evenimentului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Carei, precum şi un echipaj de prim ajutor. Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Căpleni a fost solicitat în sprijin.

Pompierii au reuşit să localizeze şi să stingă incendiul care afecta o încăpere a locuinţei, protejând restul casei. Suprafaţa afectată a fost de aproximativ 9 metri pătraţi, iar bunurile din interior au fost distruse. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric la un cablu electric neizolat corespunzător.

Într-un final, vestea bună este că nu au existat persoane rănite în urma acestui incident. Cu toate acestea, este un apel important pentru toţi să acorde atenţie instalaţiilor electrice, să respecte măsurile de siguranţă şi să evite improvizaţiile. Utilizaţi echipamente electrice corespunzătoare şi asiguraţi-vă că instalaţiile electrice sunt întreţinute în condiţii sigure pentru a preveni astfel de situaţii nefericite.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with