Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

LUMEA COPIILOR

Aventura meseriilor: Săptămâna educativă a Grupei mijlocii B de la ‘Grădinița Nr. 9’ Satu Mare

La Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare, Grupa Mijlocie B a explorat lumea fascinantă a meseriilor printr-o serie de activități interactive și educative, învățând despre diversitatea și importanța fiecărei profesii în comunitate. Copiii au participat la ateliere creative transformând grădinița într-un mic univers profesional, totul sub deviza că „Meseria este brățară de aur.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

La Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare, copiii din Grupa Mijlocie B au fost protagoniștii unei săptămâni educative și pline de descoperiri, având ca temă centrală „Meseriile”. Într-un cadru plin de creativitate și curiozitate, micuții au explorat lumea vastă și diversă a profesiiilor, învățând despre importanța și frumusețea fiecărei meserii în parte.

 

 

Sub îndrumarea atentă a educatoarelor, săptămâna dedicată meseriilor a fost o ocazie excelentă pentru preșcolari de a înțelege cum fiecare profesie contribuie la binele comunității. Prin diverse activități interactive, de la jocuri de rol la ateliere creative, copiii au avut oportunitatea de a se familiariza cu lumea adulților într-un mod ludic și educativ.

 

 

 

 

Unul dintre punctele culminante ale săptămânii a fost ziua în care copiii au putut să vină îmbrăcați în costume reprezentative pentru meseriile despre care au învățat. Această experiență nu doar că i-a bucurat pe micuți, dar le-a oferit și o înțelegere practică asupra rolului fiecărei meserii.

 

 

Educatoarele au pus un accent deosebit pe mesajul că „Meseria este brățară de aur”, încercând să insufle copiilor respectul și aprecierea pentru munca fiecărei persoane, indiferent de domeniul în care activează. Copiii au fost încurajați să descopere ce înseamnă responsabilitatea, munca în echipă și importanța fiecărei profesii în funcționarea societății.

 

 

Săptămâna dedicată meseriilor la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9 din Satu Mare a fost o călătorie plină de învățături valoroase, care a lăsat o impresie durabilă în mințile și inimile preșcolarilor. Prin această temă, micuții au învățat nu doar despre diversele profesii, dar și despre respectul față de muncă și despre cum fiecare dintre noi poate contribui la societate în mod unic și valoros.

 

 

 

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with