Image 1
Image 2

HOROSCOP

Balanțele vor avea parte de câștiguri

Ne aflăm în zodia Capricorn.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Banii și bunurile altora sunt temele tale de interes la sfârșitul acestei săptămâni. Poți primi favoruri, câștiguri financiare sau materiale de la cine nu te aștepți, însă fii prudent. Exista multe necunoscute greu de pătruns în acest segment. Relația cu instituțiile financiare sunt tensionate și dezamăgitoare. Evita împrumuturile, speculațiile și cheltuielile nefondate.

 

 

TAUR: Relațiile parteneriale iți vor da multe bătăi de cap la finalul acestei săptămâni. Partenerul de viață te poate provoca la o discuție delicata legate de viață în doi. Posibile probleme pot veni de la bani, dar funcție de caz, și de la copii. Gândirea și comunicarea sunt confuze, cu greu te poți concentra pe treburile cotidiene, așa încât  deciziile pentru zilele următoare.

 

 

GEMENI: Locul de munca și sănătatea sunt temele propuse de astre în acest weekend. Ori iți iei de lucru acasă, ori petreci o parte din aceste zile la serviciu. Relațiile colegiale sunt distorsionate, șefii au alte treburi, iar tu te simți într-o incertitudine totala. De reținut că în domeniul muncii, lucrurile sunt amestecate, confuze și cu greu se pot tine în frâu. Sănătatea este vulnerabila.

 

 

RAC: Ai de-a face zilele aste cu persoana iubita sau cu copiii. Exista multa iluzie și mister în acest segment de viață, de aceea bine ar fi să fii prudent. Nu lua de bun ce se discuta sau promite, pentru că în general mentalul cotidian este bulversat și se pot spune lucruri regretabile, greu de remediat.

 

 

LEU: Treburile gospodărești sunt indicate de astre pentru acest weekend. Ocupa-te de curățenii generale, reparații curente sau reamenajări interioare și exterioare. Se recomanda o atenție desosebita la instalațiile de foc din spațiul locativ, pentru că exista hibe ascunse greu de depistat și remediat. Pe de alta parte, ești foarte emotiv și de aici poți isca conflicte.

 

 

FECIOARĂ: Rudele și prietenii apropiați iți sunt alaturi zilele astea. Sunt posibile discuții aprinse, contradicții, însă astfel vei afla informații prețioase legate de cei dragi. Recomandabil este să fii prudent, deoarece persoanele din anturajul apropiat te pot dezamăgi profund. Comunicarea este îngreunată, iar mentalul cotidian foarte bulversat.

 

 

BALANȚĂ: Câștigurile dobândite din munca proprie te preocupa mult în acest weekend. Bani iți pot veni din colaborări, parteneriate sau activități desfășurate în comun cu alții. Exista lucuri greu de pătruns și înțeles vizavi de acest sector de viață. Fii prudent, deoarece mirajul câștigurilor ușoare este la cote înalte. Energia vitala fluctuează, iar asta se vă simți în stările tale.

 

 

SCORPION: Energia astrală din aceste zile iți conferă un farmec aparte. Sunt momente bune pentru a te ocupa mai mult de trupul și sufletul tău. Mergi la un salon de înfrumusețare, plănuiește-ți cursuri necesare dezvoltării tale personale și fii alaturi de cei dragi. Vitalitatea este fluctuanta și greu de stăpânit. Stăpânește-ți elanul, evita inplicarea în treburile altora și relaxează-te în aer liber.

 

 

SĂGETĂTOR: Weekendul acesta ești foarte discret și neobservabil în anturaj. Sunt zile bune pentru a te odihni, pentru a medita la oamenii și evenimentele din viață ta sau pentru a-ți trasa noi direcții de viață. Sănătatea este vulnerabila, așa încât evita eforturile fizice și mentale. Nu sunt recomandate consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate.

 

 

CAPRICORN: Finalul acestei săptămâni iți aduce în atenție relația cu prietenii și protectorii. Se pot ivi discuții contradictorii și greu de descifrat mesajul lor. Recomandabil este să te tii departe de aceste persoane și să fii cât mai discret în ceea ce privește intențiile și sentimentele tale. Exista persoane în preajma ta care în aparenta că te susțin, însă curând se vor dovedi amăgitoare.

 

 

VĂRSĂTOR: Un soi de ambiție profesionala pune stăpânire pe gândurile tale în acest weekend. Situația ta sociala este destul de nesigura și greu de controlat sau înțeles. Relațiile cu șefii sau autoritățile sunt tensionate. Fii prudent și evita provocările, pentru că imaginea ta în ochii lumii poate avea de suferit. Membrii familiei iți sunt alaturi, așa încât acorda-le atenția cuvenită.

 

 

PEȘTI: S-ar putea să iei legătură cu cineva din străinătate. Veștile sunt amestecate, însă nu este cazul să te alarmezi. Te poți gândi la călătorii îndepărtate încărcate de istorie. Pe de alta parte, zilele acestea iți sunt favorizate dialogurile pe teme spirituale, vizionarea unei piese de teatru sau a unui film bun. Relația cu Divinitatea este o alta tema de interes.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with