Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Baschetbalistele de la CSM termină turul din campionat

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Joacă vineri la Alexandria, de la ora 18:00

Puține echipe sunt în Liga Națională de baschet feminin și iată că după două luni, cu tot cu o pauză, se termină turul din sezonul regulat. CSM Satu Mare va evolua în deplasare pentru etapa 9, în Sala Sporturilor din Alexandria. Poate fi considerat derby-ul rundei asta pentru că se întâlnesc ocupantele locurilor 2 și 3.

Din fericire nu sunt probleme în lotul lui Marius Dobă, un lot care pornește la drum joi seara. Antrenorul de la CSM Satu Mare se va putea baza pe toate jucătoarele. Și, să amintim din nou, a sosit cartea verde pentru americanca Britany Miller și își va putea face debutul la clubul sătmărean.

Întâlnirea din Alexandria și CSM va deschide practic etapa cu numărul 9. Gazdele vin după o serie de trei victorii consecutive (Arad, Timișoara, Cluj-Napoca), iar sătmărencele după prima înfrângere a sezonului suferită acasă cu Sepsi.

Lotul CSM Satu Mare: Kristina Baltic, Porchia Green, Taneisha Harrison, Andreea Lazăr, Andra Mandache, Marina Sfîrlea, Marina Solopova, Renata Szmutku, Alexandra Uiuiu, Britany Miller, Anamaria Kadar.

Totul va începe vineri de la ora 18:00, iar pentru sătmărenii pasionați de acest sport, meciul va putea fi urmărit în direct pe canalul de Youtube al FRB.

La capitolul confruntări directe, CSBT Alexandria conduce pe CSM Satu Mare cu 16-14. Meciul va fi arbitrat de Marinescu Fabiana (Sibiu), Valentin Negrea (Constanța), Mihai Sandulache (București). Comisar FRB: Luca Badea (București).

Programul etapei 9:
Vineri, 8 decembrie
• CSBT Alexandria – CSM Satu Mare (18:00)
Sâmbătă, 9 decembrie
• Sepsi – “U” Cluj-Napoca (18:30)
Duminică, 10 decembrie
• Olimpia Brașov – SCM Timișoara (18:00)
Luni, 11 decembrie
• Sirius Tg. Mureș – ICIM Arad (18:30)
• CSU Alba Iulia stă

CLASAMENT
1.Sepsi                      7/0 14
2.CSM Satu Mare 6/1 13
3.CSBT Alexandria 5/2 12
4.CSU Alba Iulia     3/5 11
5.Olimpia Brașov    3/4 10
6.“U” Cluj-Napoca 3/4 10
7.SCM Timișoara   3/4 10
8.ICIM Arad           1/6 8
9.Sirius Tg. Mureș 1/6 8

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns