Image 1
Image 2

INTELIGENȚĂ PRAGMATICĂ

Biserica Reformată din Ungaria ține pasul cu tehnologia inteligentă

Biserica, în general, acceptă descoperirile tehnologice, dar cu anumite limite. Biserica Reformată, deocamdată doar din Ungaria, prin Universitatea Reformată Karoli Kaspar, a primit sponsorizări datorită cărora și-a dotat o sală cu noua tehnologie a Inteligenței Artificiale.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Potrivit unui comunicat de Marți, 1 august 2023, Universitatea Reformată Károli Gáspár are o nouă sală inteligentă.

Astfel Centrul de Cercetare în Tehnologiile Informației și Comunicațiilor (TIC) își va desfășura cursurile în camera inteligentă recent deschisă datorită sprijinului lui ALEX BÚTOR și al firmei de tehnologie informatică Stiefel Interactive.

Sala oferă confort și design modern într-un mediu nou-nouț, într-o atmosferă prietenoasă. Pe lângă placa digitală, mobilierul ergonomic și dispozitivele de calcul moderne sunt disponibile participanților la curs. Soluțiile tehnologice moderne sunt completate de specialiștii universității, care, cu cunoștințele și experiența dobândită în învățământul superior, sprijină activitatea de predare și cercetare care se desfășoară la instituție în cadrul diferitelor prelegeri și cursuri.

Scopul principal al creării sălii inteligente este de a dezvolta, populariza și familiariza profesorii cu soluțiile de clasă digitală. Datorită acestui fapt, Centrul de Cercetare TIC a amenajat o sală de clasă care este potrivită nu numai pentru utilizarea de către studenți, ci și pentru susținerea prezentărilor profesionale și formarea continuă a profesorilor. Folosind camera inteligentă, universitatea nu numai că își dezvoltă infrastructura în conformitate cu cerințele tehnice ale vremii, dar ajută și la dezvoltarea ulterioară a echipamentelor care se va datora în viitor prin rezumarea experiențelor sale practice în conformitate cu cooperarea cu companiile Alex Bútor și Stiefel Interactive.

Instituția a primit următoarele echipamente pentru crearea camerei inteligente:

Dispozitive primite de la Stiefel:

Display Legamaster Evolve 75

Suport de perete cu reglare motorizată a înălțimii

OPS PC cu sistem de operare Windows

Sistem Airserver de partajare a ecranului

Cameră EPTZ

Kit cu aripi laterale pentru tablă albă

Kit de pornire pentru tablă albă

cabluri necesare (HDMI, USB)

Instrumente primite de la Alex Mobilier:

Dulap cub cu 8 compartimente

Dulap cub cu 3 puf

8 Scaune Flex

8 masa smart trapez, cu suport tabletă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUS EPISCOPIA ORTODOXĂ MMSM

Conferință pe tema slujirii liturgice din perspectiva stranei

Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, sâmbătă, 25 noiembrie 2023, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Municipiul Baia Mare ...

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now