Image 1
Image 2

FOTBAL

Când joacă campioana Sătmarului barajul pentru Liga 3?

Zilele trecute, Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat regulamentul pentru disputarea jocurilor de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În continuare barajul se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur – retur, pe terenul fiecărei echipe. Pentru promovarea în Liga 3, datele de disputare sunt: 16 iunie 2024, ora 18:00, turul, și 23 iunie 2024, ora 17:30, returul.

 

Asociaţiile judeţene de fotbal, respectiv, AMFB, sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 9 iunie 2024 – echipele calificate pentru a participa la jocurile de baraj, copia Certificatului de Identitate Sportivă eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului pentru echipele calificate la jocurile de baraj și stadionul pe care se va disputa meciul de baraj şi confirmarea că acesta este omologat cel puţin pentru nivelul Ligii 4.

 

Stabilirea jocurilor de baraj va fi făcută prin tragere la sorţi, în luna februarie 2024 și în fiecare regiune vor fi 3 baraje.
• Regiunea 1, Nord-Est: Bacău, Botoşani, Neamţ, Iaşi, Suceava, Vaslui
• Regiunea 2, Nord-Vest: Bihor, Bistriţa Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj
• Regiunea 3, Centru: Alba, Braşov, Mureş, Covasna, Harghita, Sibiu
• Regiunea 4, Vest: Arad, Caraş Severin, Hunedoara, Timiş, Gorj, Mehedinţi
• Regiunea 5, Sud-Vest: Dolj, Olt, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa
• Regiunea 6, Sud: Călăraşi, Giurgiu, Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova
• Regiunea 7, Sud-Est: Brăila, Galaţi, Tulcea, Constanţa, Buzău, Vrancea

 

Pentru fiecare regiune în parte, tragerea la sorţi va fi făcută doar între cele şase echipe, stabilindu-se astfel cele 3 (trei) jocuri de baraj din fiecare regiune. Prima echipă extrasă din urnă pentru fiecare joc de baraj este echipa organizatoare a jocului tur, returul urmând să se desfăşoare pe terenul echipe adverse, care va dobândi calitatea de organizator al jocului. Structurile sportive ale căror echipe s-au calificat la jocurile de baraj au obligaţia de a completa, până la data de 12 iunie 2024, formularul online cu lotul de maxim 22 jucători care participă la jocul de baraj. Totodată, cluburile sunt obligagte să achite AJF-ului la care sunt afiliate, până la data de 12 iunie 2024, suma
de 4.400 lei, reprezentând cheltuielile cu indemnizaţiile arbitrilor și observatorilor.

 

CITEȘTE ȘI: Banchet la final de an în rândul arbitrilor și observatorilor sătmăreni

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with