Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Capricornii au tendința de a face comparații

Postare ( Sablon)
LEU: Nu-ți mai tot pierde fiecare sfârșit de săptămână cu muncile casnice
Postare ( Sablon)
Ne aflăm în zodia Pești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Ți-e dor de niște prieteni aflați departe, iar comunicarea prin mijloacele pe care le ai la dispoziție parcă nu îți poate alina acest sentiment. Te gândești foarte serios să faci cât de curând o călătorie la ei, dar deocamdată mulțimea de sarcini pe care la ai nu îți permite.

 

TAUR. Ispita cea rea trece prin preajma ta și îți pune serios fidelitatea la încercare. Se pare că pe tine nu te-ar deranja o mică aventură, dar ori te temi că se va afla, ori gândul că persoana în cauză s-ar putea îndrăgosti de tine (sau poate tu de ea) îți insuflă o oarecare reținere.

 

GEMENI. Din întâmplare, iese azi în calea ta exact persoana de care aveai nevoie să poți rezolva o problemă importantă. Nici nu-ți vine să crezi, ți se pare că ai avut un noroc incredibil de care la început nici nu știi dacă să te bucuri sau să te îndoiești că ar putea fi sau nu adevărat.

 

RAC. Dacă în viața ta personală toate merg așa cum trebuie, la serviciu ai o zi cât se poate de aglomerată, fără pic de timp de răgaz. Nu-ți vezi capul de sarcini, dar le rezolvi cum trebuie și seara mergi acasă într-un mediu în care nu te bate nimeni la cap și te vei putea relaxa.

 

LEU. Joci un rol de lider într-un grup în care toți te susțin cu maximă încredere. Faci minuni atunci când ai adepți care îți apreciază capacitățile, iar dacă ai alături și colegi care se pun și ei la treabă atunci când este nevoie și fac ceea ce trebuie, roadele apar mult mai repede.

 

FECIOARĂ. Muncești mult, dar cu folos, căci vezi cum proiectul la care îți aduci contribuția crește, ca bobul semănat într-un pământ fertil. Ești tot mai aproape de rezultat, care atrage după sine și un câștig material, sau pe scara ierarhică pășești pe treapta la care ai aspirat.

 

BALANȚĂ. Bucură-te de prezența persoanei iubite, pentru că acum doar ea știe să te răsfețe cu atitudinea sa calmă și pașnică. Dacă încă nu ai o astfel de persoană în preajma ta, pentru astăzi ți se prevestesc șanse excelente să o întâlnești, deci deschide ochii pe unde treci.

 

SCORPION. Reușești să păcălești o situație neplăcută, astfel încât să iasă totul în favoarea ta. Nu te simți vinovat cu nimic, consideri că nu ai făcut niciun rău, doar ai acționat așa cum ți-a stat ție în putință pentru a ajunge la acest rezultat, căci uneori scopul scuză mijloacele.

 

SĂGETĂTOR. Ai grijă la tonul pe care îl folosești în relația ta cu o persoană care nu se află tocmai în cea mai bună stare psihică. Puțină diplomație nu strică niciodată, încearcă și tu să te adaptezi puțin la starea emoțională a partenerului tău de dialog și vă veți înțelege bine.

 

CAPRICORN. Ai tendința de a compara tot ce există, tot ce se întâmplă în prezent, cu amintirile tale din trecut, cu ceea ce a fost atunci, dar asta nu este cea mai bună atitudine. Timpul înfrumusețează amintirile, le mai colorează, iar prezentul devine cenușiu, lipsit de strălucire.

 

VĂRSĂTOR. Tu ai planuri mărețe și ambiții mari, însă te supără când vezi lipsa de interes sau de încredere din partea celor din jur. Unii strâmbă din nas, dar lasă-i în pace, pentru că orice le-ai spune ei ar face la fel, dar când vor vedea rezultatele și părerea lor se va schimba.

 

PEȘTI. Colegii tăi se bucură de vestea pe care le-o transmiți, noutatea fiind sub toate aspectele în favoarea lor, însă pe tine nu te încântă această situație. Parcă te simți responsabil de eventualele urmări, pe care tu le prevezi, dar ei nu, chiar dacă tu doar ai transmis informația.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns