Image 1
Image 2

HOROSCOP

Capricornii vor întâmpina dificultăți

Ne aflăm în zodia Vărsător.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. A durat mult să ajungi aici, dar acum, când se prefigurează la orizont ținta pentru care te-ai luptat mult să o poți atinge, ești pe deplin mulțumit de ceea ce ai realizat. Ești ferm convins că a meritat efortul depus și ți-ai împlinit un vis exact așa cum ți-ai dorit.

 

 

TAUR. Ai fi așteptat să fii felicitat cu ocazia unui eveniment, a unei importante realizări, dar nimeni n-a scos niciun cuvânt, fapt care pe moment te dezamăgește, dar nu zici nimic. Bine faci, deoarece ți se pregătește o surpriză, iar felicitările vor curge și la robinet.

 

 

GEMENI. Fă-te frumos, aranjează-te, dichisește-te așa cum îți place ție și ieși în lume, pentru că treci printr-o perioadă excelentă pentru a-ți întâlni marea iubire. Dacă există cineva în viața ta, o mică aventură, un pic de flirt e totuși binevenit și îți ridică autoaprecierea.

 

 

RAC. Te-ai bazat pe ajutorul unei persoane care nu demult ți-a promis marea cu sarea, dar acum se pare că nu se prea ține de cuvânt. Nu-ți face griji, tu te descurci și singur, fără sprijinul lui, poate chiar mai bine decât dacă el și-ar fi băgat nasul și doar te-ar fi încurcat.

 

 

LEU. Se apropie un eveniment, un examen, un interviu care-ți generează o stare de tensiune și cu cât te apropii mai mult de clipa respectivă, cu atât devii tot mai agitat. Ai vrea să iasă totul perfect, totuși nu este cazul să te stresezi, pentru că tu ai făcut tot ce trebuia.

 

 

FECIOARĂ. Îți dorești să faci o schimbare în viața ta, încât te gândești foarte serios ori să te muți în altă locuin\[, poate chiar în altă țară, ori cel puțin să aduci un plus de confort și în căminul tău actual. Ai un simț artistic dezvoltat pe care, în sfârșit, vrei să-l valorifici.

 

 

BALANȚĂ. Muncești mult, te implici serios în sarcini și vei lăsa o impresie cât se poate de bună. Totuși, ție nu asta îți lipsește acum, aprecierile te lasă rece, ai vrea să ieși și tu în lume și probabil spre seară dorința ta se va și îndeplini. Vei primi o invitație de nerefuzat.

 

 

SCORPION. Prietenii sunt importanți pentru tine și îți planifici marile proiecte în funcție de ei. Vreți să plecați împreună într-o călătorie, să demarați o afacere în comun sau mergi cu ei la un chef de toată frumusețea, pentru că ei îți pot oferi compania cea mai potrivită.

 

 

SĂGETĂTOR. Țintești spre lucruri care par a fi aproape imposibil de realizat, iar cei care te iubesc se îngrijorează că te vei dezamăgi. Lumea nu își dă seama că dacă ceva pentru alții pare a fi irealizabil nu e sigur că vei renunța și tu și în cele din urmă vei și realiza.

 

 

CAPRICORN. Pornești cu mult elan o activitate nouă, chiar dacă se arată a fi una de lungă durată. Este vorba de un proiect de perspectivă, dar reușita este nesigură, pentru că ai alături de tine pe cineva care îți spune cum a reușit el și modelul său este demn de copiat.

 

 

VĂRSĂTOR. Este o perioadă în care toată lumea se distrează, chefuiește și te molipsești și tu de bună dispoziție. Ești pus pe distracție și pe haz, faci glume cu toată lumea, iar dacă se ivește o șansă de petrecere răspunzi afirmativ fără să stai prea mult pe gânduri.

 

 

PEȘTI. Dintre toți, doar tu singur ai avut răbdare să parcurgi pașii obligatorii într-un demers de lungă durată, iar acum deja încep să se contureze rezultatele și ești destul de mulțumit de ceea ce ai realizat. Meriți toate felicitările pentru răbdarea de care ai dat dovadă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with