Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Capricornii vor primi o veste bună

Pesti (18 februarie - 20 martie)
Ne aflăm în zodia Pești.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Fii pregătit, pentru că în orice moment te poți izbi de un obstacol greu de trecut, mai precis, aproape imposibil de înfruntat. Dar tu nu cunoști imposibilul și nu te lași învins de greutăți. Lupți și nu degeaba, deoarece, spre surprinderea unora, îți vei atinge scopul.

 

TAUR. Valoarea ta profesională e contestată de un coleg invidios, dar nici tu nu ești persoana care se lasă doborâtă prea ușor. Dimpotrivă, când observi că ai rivali, conștientizezi că ești la fel de valoros ca ei, sau poate chiar mai bine pregătit și că trebuie să ții la ideile tale.

 

GEMENI. Musafirii sunt bineveniți, pentru că ușa ta este mereu deschisă în fața unor oameni simpatici și optimiști ca și cei care te vizitează azi. Vestea care îți parvine printr-un mesager tânăr te face foarte fericit și simți nevoia să-ți povestești bucuria ta la toată lumea.

 

RAC. Se arată o zi destul de riscantă pentru anumite planuri aflate în derulare, dar tu nu te sperii chiar așa de ușor de imprevizibil. Rar se poate realiza un venit fără să-ți asumi măcar un pic de hazard, dar cu cât riscul este mai mare, de obicei cu atât mai mare este și câștigul.

 

LEU. La serviciu ți se atribuie o sarcină pe care ceilalți nu știu s-o rezolve, dar care pe tine te ajută să progresezi spre un rezultat. Ești susținut de o persoană suspusă, deci succesul tău e asigurat, dar este mult mai plăcut când ști că ai făcut și tu ceva pentru a te realiza.

 

FECIOARĂ. Nu ești mulțumit de ritmul în care evoluează proiectele tale și cauți soluție prin care să-l poți accelera. Te `ncadrezi bine în timp, dar vrei să le termini înainte de termenul stabilit, pentru că ai vrea să mai faci și alt ceva. Ai multe planuri de care vrei să te apuci.

 

BALANȚĂ. Pentru a-i ajuta pe cei apropiați sufletului tău, de multe ori îți asumi sarcini peste măsura puterilor tale. Dar totuși, nu exagera și nu te lăsa exploatat, împărțiți-vă între voi ce aveți de lucru, astfel încât fiecare să contribuie cu ceea ce știe el mai bine să facă.

 

SCORPION. Ești norocos pentru că la locul de muncă faci parte dintr-o echipă excelentă, în care colaborarea e perfectă. Te simți bine printre colegi, însă în viața sentimentală ai ceva probleme, sau mai bine zis, se pare că tocmai iubirea e ceea ce-ți lipsește din viață.

 

SĂGETĂTOR. Te afli într-un mediu marcat de confruntări de idei, probabil, din cauza unei competiții care se va finaliza cu premiu sau pe o treaptă ierarhică superioară. Când la final există o motivațe materială, intri și tu într-o cursă în care ți se prefigurează o victorie.

 

CAPRICORN. Ai fost nemulțumit de felul în care evolua un proiect de la serviciu, însă astăzi primești de undeva un impuls nou, care te va trimite direct la țintă. Când credeai că nu se mai poate face nimic, că ai investit energia în zadar primești vestea care îți va reda cheful.

 

VĂRSĂTOR. Vroiai să-ți ajuți un coleg aflat într-un impas, dar te simți oarecum refuzat. Dacă cel în cauză nu recunoaște că are nevoie de ajutor, intervenția ta este inutilă. Când își va da seama că singur nu poate rezolva, căci tu deții informația cheie, îți va solicita el sprijinul.

 

PEȘTI. Va trebui să pleci la drum pentru a rezolva o serie de treburi de serviciu, dar va fi o călătorie cu rezultate pe măsura așteptărilor tale. Chiar dacă deplasarea în sine va fi una destul de obositoare, te vei întoarce acasă plin de satisfacție, cu toate sarcinile duse la bun sfârșit.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 05.10 Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

Sigla Informatia Zilei

Horoscop

Asculta acest articol Horoscop Informația Zilei 22.07. Ne aflăm în zodia Rac.