Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Capricornii vor purta discuții potrivite

Ne aflăm în zodia Săgetător.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Ai multe treburi de terminat astăzi, dar simți că nu dispui de energia necesară să te concentrezi la toate. Când vezi că ai nevoie de un sprijin apelează la prietenii tăi, ei te vor ajuta cu multă plăcere, însă dacă tu nu le ceri ei nu au de unde să știe.

 

 

TAUR. Un noroc aparte te scoate în evidență și te trimite direct la ținta pe care ți-ai visat-o. Îți atingi scopul propus aproape dintr-o întâmplare, cu toate că nu ești persoana care lasă lucrurile la voia hazardului. Tu faci mereu tot ce este nevoie pentru reușită.

 

 

GEMENI. Nu povesti oricui ceea ce știi, pentru că lipsa de discreție ar putea influența reputația ta profesională. Datele pe care le deții sunt utile doar ție, dar dacă le spui și la alții nu vor mai avea nicio valoare, căci așa va putea rezolva oricine problema.

 

 

 

RAC. Fii atent la relația de cuplu, pentru că astăzi se poate ivi posibilitatea unei aventuri riscante. Că tu ești cel tentat să calci strâmb, sau persoana iubită, nu ai de unde să știi, dar fii mai bine cu ochii în patru, nu lăsa ca ispita cea rea să vă creeze neplăceri.

 

 

LEU. Te implici în mod serios în niște activități care ar putea scoate în evidență calitățile tale de lider, ajutându-te astfel să te remarci. Există și alții înzestrați cu aceleași calități ca tine, dar se pare că tu găsești mult mai ușor momentul în care te poți face observat.

 

 

FECIOARĂ. Scapi de o grijă cu tentă financiară care apăsa cu mare greutate pe umerii tăi. O duceai după tine de un timp, dar abia astăzi a venit vremea să te poți elibera în sfârșit de ea, reușind să achiți o datorie sau să plătești o rată, o factură sau cine știe ce altceva.

 

 

BALANȚĂ. Ai avea nevoie de un sfat, un ajutor din partea unei persoane cu experiență, însă privind în jur nu descoperi niciun prieten care să-ți inspire suficientă încredere. Sună-i pe cei dragi de acasă, deoarece cele mai utile indicații le poți primi de la ei.

 

 

SCORPION. Ești dornic de socializare și îți cauți un partener plăcut de dialog, dar nu dai de interlocutori după chipul și asemănarea ta. În acest caz rămâi și tu mai bine în compania celor de acasă și te vei simți cu ei mult mai plăcut decât oriunde în societate.

 

 

SĂGETĂTOR. Ți se arată o zi perfectă pentru a onora toate datoriile restante, să scapi de ele și să te poți concentra la treburile care sunt de actualitate. Ca atare verifică tot ce ai lucrat în ultima vreme, toate facturile și promisiunile făcute, și rezolvă-le acum!

 

 

CAPRICORN. Atmosfera din căminul tău se echilibrează, deoarece din discuțiile purtate cu ceilalți ies la iveală soluțiile optime. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns, nicio solicitare fără efect, căci colaborarea între voi este totdeauna cât se poate de bună.

 

 

VĂRSĂTOR. Ai ajuns într-un punct important al proiectului tău aflat în derulare, dar de care nu poți trece fără să-ți definești o direcție pe care să o urmezi. Trebuie să fii foarte hotărât acum, pentru că decizia pe care o vei lua astăzi e extrem de importantă.

 

 

PEȘTI. Fondurile financiare de care dispui se termină foarte repede. Te-ai bazat pe o sumă, iar aceasta pentru un timp nu mai este disponibilă. O clipă ți se pare că cerul cade peste tine, dar în momentul respectiv apar imediat și soluții care rezolvă problema.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 24.05 Ne aflăm în zodia GEMENI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informaţia Zilei 18.08 Ne aflăm în zodia LEU