Image 1
Image 2

PENSII SPECIALE

Ce pensie primește Gigi Becali!

Gigi Becali primește o pensie surprinzător de mare în fiecare lună! Datorită faptului că a fost europarlamentar, latifundiarul din Pipera beneficiază de o pensie substanțială lunar. Pe lângă aceasta, Becali are și o pensie privată.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Gigi Becali, în vârstă de 65 de ani, trăiește un stil de viață luxos, cunoscut de toți. Fiind fost europarlamentar, beneficiază de o pensie consistentă pe acest plan, estimată la 2.500 de euro lunar. În plus, Becali are și o pensie privată.

 

 

Pentru pensia privată, proprietarul FCSB a început să contribuie din 2008 la un fond privat, investind lunar 50.000 de euro. Dacă a menținut aceste contribuții, se estimează că ar putea primi aproximativ 45.000 de euro pe lună, potrivit ProSport.ro.

 

 

Într-o emisiune, Becali a discutat despre cel mai mare păcat al său, pe care l-a identificat ca fiind lăcomia. “Cel mai mare păcat al meu a fost lăcomia”, a mărturisit el. Despre ispite, patronul FCSB a afirmat că sunt inevitabile și nu le putem evita întotdeauna.

 

 

Patronul FCSB, Gigi Becali, a vorbit și despre importanța spiritualității în viața sa. A subliniat că fiecare persoană ar trebui să fie recunoscătoare Divinității pentru tot ce primește, fie că este vorba de lucruri bune sau rele, și a evidențiat puterea rugăciunii.

 

 

„Am avut vremuri când poate nici nu eram atât de conștient de faptele mele. Am fost impulsiv, am greșit. Lăcomia a fost cel mai mare păcat al meu. Dar mi-am transformat lăcomia materială într-o dorință de a fi mai aproape de Hristos. Acum, nu mă mai interesează banii, ci doar apropierea de Hristos.

 

 

În ceea ce privește ispitele, ele sunt inevitabile. Ele vin, dar putem rezista doar prin puterea lui Dumnezeu. Gândurile rele, cum ar fi cele de desfrâu, nu sunt ale noastre, ele sunt insuflate de forțe malefice. Dar, dacă ne rugăm și cerem ajutorul lui Dumnezeu, vom avea puterea spirituală necesară pentru a le respinge. Dumnezeu ne vine în ajutor, căci singuri nu putem face față.

 

 

Orice greutate, orice suferință pe care o întâmpinăm, trebuie să o acceptăm cu mulțumire față de Dumnezeu, pentru că toate sunt trimise de El și au un scop bine definit pentru binele nostru. Dumnezeu nu ne trimite încercări fără să ne aducă un folos”, a explicat Becali.

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with