Image 1
Image 2

REGULI ȘI SFATURI IMPORTANTE

Ce trebuie să știi pentru a evita pierderea voucherelor de vacanță

Ce trebuie să știi pentru a evita pierderea voucherelor de vacanță
Autoritățile din România au subliniat că este interzisă vânzarea voucherelor de vacanță, iar încălcarea acestei reguli este sancționată cu amenzi considerabile
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Românii care riscă să piardă voucherele de vacanță! Ce reguli trebuie să știe angajații

 

 

Angajatorii din România pot oferi angajaților tichete de vacanță, o oportunitate apreciată de mulți români pentru a-și bucura familia de o vacanță bine meritată. Cu toate acestea, există riscul ca acești bani să fie confiscați dacă nu suntem atenți la regulile stabilite.

 

Ce trebuie să știe românii pentru a nu pierde banii

 

Un număr considerabil de români beneficiază de vouchere de vacanță, care le permit să își planifice concediul în țară. Cu toate acestea, conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, există riscul de a pierde acești bani în cazul lipsei de atenție.

 

Primul aspect important este termenul de valabilitate al voucherelor, care este de un an de la data emiterii. Astfel, cei care nu utilizează voucherele în acest interval riscă să rămână fără ele.

 

De asemenea, este important de menționat că doar titularul de drept poate folosi voucherul, prezentându-și actul de identitate. Încercarea altor persoane de a utiliza voucherele poate atrage amenzi severe din partea autorităților. Valoarea unui voucher este de 1.600 de lei, iar acestea pot fi utilizate doar la unitățile afiliate.

Ce trebuie să știe angajații despre valorile voucherelor de vacanță

Autoritățile din România au subliniat că este interzisă vânzarea voucherelor de vacanță, iar încălcarea acestei reguli este sancționată cu amenzi considerabile. Ministerul Turismului a avertizat că amenda pentru vânzarea voucherelor poate ajunge până la 26.600 de lei. De asemenea, agențiile de turism sau unitățile de cazare care acceptă vouchere emise pentru alte persoane se expun la o amendă de până la 13.300 de lei.

 

CITEȘTE ȘICheltuielile sunt tot mai mari raportat la veniturile la bugetul statului

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Agentia de evaluare Fitch Ratings spune ca programe precum Rabla sunt daunatoare industriei auto

ROMÂNIA

Programul Rabla Local are doar 12.000 de aplicanți

Mircea Fechet, ministrul Mediului, a declarat că s-ar fi așteptat să se înscrie un număr mai mare de solicitanți ai stimulentului de casare, în Programul Rabla Local. Pentru moment, cei 12.000 de români care au aplicat nu satisfac așteptările Guvernului, astfel că perioada de înscriere este deschisă până la sfârșitul lunii în curs.