Image 1
Image 2

Cel mai bun iluminator | Produse de top 2023

Cu toţii putem fi de acord că aspectul luminos al pielii este dovada unui ten sănătos şi bine îngrijit! Acestea fiind spuse, femeile tind să apeleze mereu la trucuri care să înfrumuseţeze machiajul, dând un aspect plăcut întregului look! Unul dintre aceste trucuri este chiar aplicarea unui iluminator.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Pe lângă produsele de îngrijire zilnică care ne ajută să avem o piele catifelată şi radiantă, iluminatorul are rolul de a adăuga reflexii strălucitoare machiajului, subliniind trăsăturile definitorii şi scoţând în prin plan zonele de accent.

Deşi selectarea unui iluminator potrivit poate părea o misiune foarte simplă, echipa MAKEUP te asigură că dacă urmezi câteva recomandări utile, ai şansa să faci alegerea corectă din prima!
În articolul dat vom vorbi despre caracteristicile unui iluminator calitativ, tipuri, texturi, dar şi despre produsele de top pentru anul 2023.

Experţii spun că un iluminator al trebui să fie vizibil doar în momentul în care razele de lumină lovesc în unghiul potrivit, nu direct. Odată aplicat, acesta trebuie să imite culoarea luminii în care se reflectă. Luând în calcul acest sfat, reiese că dacă vezi o zonă care străluceşte atunci când nu există lumină pe ea, cel mai probabil, foloseşti o nuanţă greşită.

Deoarece fiecare persoană este diferită, este important să alegem un iluminator care să se potrivească necesităţilor personale. Spre exemplu: tenul uscat iubeşte produsele cremoase, care hidratează eficient, fără să creeze cute inestetice. De asemenea, pielea mixtă se simte confortabil la aplicarea produselor lichide cu efect matifiant, în timp ce tenului gras îi sunt recomandate texturile pudrate, care nu încarcă şi nu lasă greutate.

Pentru a înţelege care este cel mai bun iluminator potrivit ţie, am creat un top cu produse populare, clasificate după textură, respectiv format. Selecţia a fost efectuată exclusiv de pe site-ul https://makeup.ro/categorys/464867/, magazinul online care dispune de o gamă largă de produse la preţuri atractive şi cu livrare rapidă.

FORMAT LICHID

1. Pupa Glow Obsession Liquid Highlighter – comod, practic, uşor de aplicat. Iluminatorul lichid creează o strălucire naturală pe pielea ta, decorând frumos linia pomeţilor, zona sprâncenelor şi colţul intern al ochiului. Acesta creează un aspect proaspăt şi natural, totul datorită formulei cu finisaj metalic.

2. NYX Professional Makeup Born To Glow Liquid Illuminator – un produs creat de specialiştii americani, care are scopul de a oferi tenului strălucire radiantă şi îngrijire calitativă. Acest iluminator maschează micile imperfecţiuni şi creează un finisaj plăcut şi curat. Acesta se distribuie uniform pe piele, fără să creeze urme inestetice.

3. Paese Wonder Glow Liquid Highlighter – ascunde ridurile fine, conferă strălucire, luminozitate şi creează un finisaj atractiv. Produsul include în componenţa sa particule reflectorizante care oferă tenului un efect radiant şi sănătos. Acesta este perfect pentru aplicarea în zone precum pomeţii, sprâncenele, vârful nasului sau arcul buzei superioare. Consistenţa uşoară permite prelucrarea rapidă, garantând rezistenţă pe termen lung.

FORMAT PUDRĂ

1. Dior Backstage Glow Face Palette – un iluminator renumit care a cucerit inimile a mii de femei! Produsul din categoria lux se diferenţiază prin numărul bogat de nuanţe într-o singură paletă, care pot fi utilizate simultan pe diferite zone. Acestea se potrivesc cu mai multe tonuri de piele, având un caracter multifuncţional. Textura plăcută garantează distribuţie uniformă, creând în acelaşi timp o strălucire moale şi cât se poate de elegantă.

2. Fenty Beauty By Rihanna Diamond Bomb All-Over Veil – perfect pentru orice ocazie! Iluminatorul marca Fenty va adăuga strălucire radiantă machiajului tău. Datorită consistenţei fine, produsul este uşor de aplicat şi nu lasă în urma sa imperfecţiuni sau particule vizibile. Culoarea universală se potriveşte pentru toate tipurile şi tonurile pielii, garantând un finisaj natural şi frumos. Formula inovatoare include ingrediente atent selectate, care oferă îngrijire corespunzătoare, fără risc de apariţie a reacţiilor alergice, iritaţiilor sau roşeţii.

3. Physicians Formula Murumuru Butter Highlighter – o modalitate rapidă şi eficientă de a uniformiza nuanţa tenului! Acest iluminator cu pigmenţi moi netezeşte pielea, luminează tonul şi lasă un finisaj superb, care rezistă pe tot parcursul zilei. Formula îmbogăţită cu extracte naturale se comportă delicat cu pielea, nu creează disconfort şi nu astupă porii. Particulele reflectorizante difuzează instantaneu lumina, conferind o strălucire naturală.

4. Huda Beauty Glow Obsessions Mini Face Palette – un produs care conţine între 40 şi 50 % de particule ultrafine strălucitoare pentru fiecare nuanţă. Paleta creşte luminozitatea pielii şi adaugă accente radiante tenului. Consistenţa plăcută este abia perceptibilă, garantând confort şi lejeritate. Iluminatorul lasă un finisaj mătăsos, potrivit pentru aplicarea pe faţă, ochi sau buze.

5. Bobbi Brown Highlighting Powder – combină beneficiile unui gel şi a unei pudre de faţă. Este creat pe bază de perle, alunecă uşor pe piele, netezeşte şi luminează, oferind tenului un finisaj cu aspect natural. Iluminatorul creează o strălucire moale/umedă, cu impact puternic. Acesta funcţionează atât ca produs pentru faţă, cât şi ca fard de pleoape.

FORMAT SOLID

1. Lord & Berry Luminizer Highlighter Stick – finisaj cremos şi strălucire instantanee. Acest iluminator se distribuie uniform pe piele, amestecându-se frumos cu celelate produse de machiaj. Stick-ul oferă luciu frumos pomeţilor, zonei sprâncenelor şi buzelor. Are o formă compactă care facilitează depozitarea şi transportarea.

2. Makeup Revolution Glow Mega Beam Stick Highlighter – iluminatorul solid de la Makeup Revolution va îndeplini toate necesităţile tale. Produsul poate fi folosit atât pe faţă cât şi pe corp, având capacitatea de a oferi o strălucire superbă pielii. Consistenţa cremoasă este uşor de distribuit şi estompat, garantând un finisaj cât se poate de plăcut. Formula hidratantă păstrează confortul epidermei, adăugând un plus de strălucire pe tot parcursul zilei.

3. NYX Professional Makeup Jumbo Stick – gamă bogată de culori şi versatilitate! Renumitul iluminator poate fi utilizat în exclusivitate pentru machiajul ochilor. Acesta are o formulă pigmentată care adaugă strălucire radiantă şi luciu estetic. Textura ultra-cremoasă se distribuie uşor pe pleoape, amestecându-se eficient cu celelalte produse pentru machiaj.

Alege iluminatorul care te reprezintă şi îndrăzneşte să străluceşti la propriu şi figurat!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with