Image 1
Image 2

MEȘTERI POPULARI

Centrul Culturii Tradiţionale Maramureş are o nouă procedură de evaluare

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În acest an, la nivelul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale  „Liviu Borlan” Maramureș, s-a constituit structura denumită Casa Meșterilor Populari.

Toți meșterii populari legitimați de Centrul Culturii Tradiţionale Maramureş și cei care doresc să devină meșteri populari vor fi evaluați sau reevaluați conform noii Proceduri.

 

Această procedură internă are drept scop clasificarea meșterilor populari pe categorii așa cum sunt descrise în Regulamentul de Funcționare și Organizare a Casei Meșterilor Populari din cadrul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale „Liviu Borlan” Maramureș. Documentul respectiv este disponibil la sediul instituției de cultură.

 

În vederea acestei evaluări/reevaluări este necesar ca cei interesați să depună la sediul instituției din Baia Mare, str. Culturii, nr. 7A un dosar care va conține:

 

1. fotografii (în format fizic sau electronic) sau materiale video pe suport USB/CD cu produsele meșteșugărești realizate

2. diplome sau premii obținute pentru produsele meșteșugărești (dacă este cazul).

3. Copia Cărții de identiitate/buletin

4. O Cerere de evaluare a dosarului (disponibilă la sediul instituției)

 

Pentru informații suplimentare doritorii pot apela nr. de telefon 0262 211 560 sau scrie pe e-mail la adresa [email protected].

V. Gherman

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with