Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FOTBAL, LIGA 1

CFR Cluj pierde un jucător important în următoarea perioadă

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)
CFR Cluj a obţinut doar un punct în meciul de duminică contra celor de la Dinamo Bucureşti. Este considerată o surpriză mare luând în calcul poziţiile celor de echipe în clasament.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

În timpul meciului de pe Arena Naţională, un jucător de bază de la CFR Cluj s-a accidentat. Cel mai probabil este vorba despre o ruptură musculară, lucru confirmat inclusiv de Mario Camora. Acesta nu va mai putea juca la naţională în meciurile cu Belarus şi Andorra din această săptămână, din preliminariile pentru Euro 2024.

Cu siguranţă, e o ruptură, sper să revin cât mai repede. Am luat un gol foarte uşor. Echipa a revenit, în repriza a doua am avut multe ocazii, puteam câştiga acest joc, dar azi am pierdut două puncte. Nu am intrat bine în joc, ăsta e adevărul. Am luat un gol rapid. Echipa a avut o reacţie bună, dar în repriza a doua. Trebuia să câştigăm şi, din păcate, nu am putut.

Am pierdut cu FCSB, cu Rapid, azi nu am putut să câştigăm, e păcat, eram într-un moment bun, echipa era bine. Dacă ajungem în play-off, rămâne un punct faţă de FCSB. Noi voiam să câştigăm, dar avem această pauză şi sperăm să revenim şi să câştigăm cu Oţelul.

Sunt supărat, pierd şi meciul de acolo, eram într-un moment bun, pierd şi echipa naţională, e o dezamăgire foarte mare. Vreau să revin cât mai repede. Psihic, sunt la pământ”, a spus Mario Camora după meci.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns