Image 1
Image 2

EXCLUSIV FOTO

Cisternă cu lapte lovită la Seini de trenul internaţional Baia Mare – Viena

Un accident feroviar grav a avut loc în urmă cu câteva minute în apropiere de Seini.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

O cisternă cu lapte la volanul căreia se afla un bărbat care nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată fiind lovit în lateral de trenul internaţional Baia Mare – Viena.

 

În urma impactului şoferul a rămas prins în vehicul, la această oră pompierii încercând să-l extragă. Din fericire niciun pasager nu a avut de suferit.

 

În acest moment traficul feroviar între Baia Mare şi Satu Mare este blocat. Poliţiştii de la Transporturi Feroviare anchetează cazul.

 

Ce spune IPJ Maramureș

 

Astăzi, 23 decembrie, în jurul orei 09.00, polițiștii din Seini au intervenit în urma unei sesizări prin apel 122 la un accident feroviar.

 

În urma deplasării la fața locului, pe strada Roșiori din oraș și din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 41 de ani din Cernești, a condus o autoutilitară și, ajuns la trecerea la nivel cu cale ferată, semnalizată cu indicatoare rutiere, a fost lovit în partea din stânga de un tren, care se deplasa înspre Satu Mare, condus de mecanicul de locomotivă în vârstă de 36 de ani din județul Satu Mare.

 

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în afara căii ferate, iar conducătorul acesteia a suferit vătămări corporale, fiind transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.

 

Atât conducătorul autoutilitarei, cât și mecanicul de locomotivă au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

 

Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns