Image 1
Image 2

AEROPORTUL MARAMUREȘ

Colaborare pentru realizarea unor proiecte cu polonezii

Colaborare pentru realizarea unor proiecte cu polonezii
Aeroportul Internațional Maramureș și LOT, compania aeriană poloneză, vor colabora pentru dezvoltarea transportului aerian în zona Băii Mari.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Președintele CJ Maramureș, Ionel Bogdan, spune că împreună cu Ambasada Poloniei s-a făcut încă un pas important pentru implementarea unor proiecte majore pentru Maramureș și pentru România.

 

Ionel Bogdan afirmă că a discutat cu Paweł Soloch, Ambasadorul Poloniei la București, o posibilă colaborare între Aeroportul Internațional Maramureș și LOT, compania aeriană poloneză.

 

”Îi mulțumesc Excelenței Sale Paweł Soloch, Ambasadorul Poloniei la București pentru discuțiile constructive prin care am mai făcut un pas important pentru implementarea proiectelor pe care le derulăm împreună. La întâlnirea de ieri, am aprofundat Inițiativa celor Trei Mări, dar și strategia Carpaților, pe care lucrăm împreună cu omologii noștri polonezi.

România, alături de Ucraina și Polonia, are nevoie de o strategie macro-regională pentru regiunile din cadrul Munților Carpați pe modelul Strategiei Alpilor. Nici un efort nu este prea mare pentru a îndeplini acest obiectiv, tocmai de aceea le sunt recunoscător prietenilor noștri din Polonia pentru contribuția adusă.

 

Alături mi-au fost și colegii Daniela Stamatoiu, directorul Aeroportului Internațional Maramureș și Paul Szaniszlo, șeful Serviciului Diaspora și Relații internaționale. Am discutat despre o posibilă colaborare între Aeroportul Internațional Maramureș și LOT, compania aeriană poloneză, dar și despre inițiative din sfera dezvoltării turistice și schimburi culturale.

 

Peste două săptămâni voi reveni în capitală pentru o nouă serie de întâlniri extrem de importante pentru viitorul județului nostru. Mai avem planificate întâlniri în următoarele săptămâni și cu alte misiuni diplomatice. Tuturor le sunt recunoscător pentru deschidere și prietenie, dar și pentru proiectele pe care le gândim împreună pentru mai binele comunităților pe care le reprezentăm. Totul pentru maramureșeni și pentru Maramureș!”, a menționat Ionel Bogdan.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with