Image 1
Image 2
Acasa

MODĂ SĂTMĂREANĂ

Colecția EtnoGlam – Inedit a cucerit inimile chinezilor de Dragobete

Colecția EtnoGlam – Inedit a cucerit inimile chinezilor de Dragobete
Într-un eveniment de neuitat organizat în inima Chinei pentru a celebra sărbătoarea Dragobetelui, cultura românească a fost pusă în lumină într-un mod inedit și captivant.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipa Inedit condusă de sufletul Inedit doamna Sorina Tulan, cu colecția lor “EtnoGlam”, a avut privilegiul de a reprezenta cu mândrie tradițiile și frumusețea românească într-un dialog vizual cu modernitatea chineză.
Colecția “EtnoGlam” a fost primită cu căldură și entuziasm, iar modelele chineze excepționale au adus la viață fiecare piesă vestimentară într-un mod ce a fascinat publicul prezent. Cu o abordare ce îmbină tradiția și modernitatea, echipa Inedit a reușit să creeze o punte între inimile românești și cele chinezești, construind astfel o legătură bazată pe admirație și respect reciproc.

 

 

Colecția EtnoGlam – Inedit a cucerit inimile chinezilor de Dragobete
Colecția EtnoGlam – Inedit a cucerit inimile chinezilor de Dragobete

Pe lângă prezentarea de modă, evenimentul a fost onorat de prezența unor personalități remarcabile, care au adus o contribuție valoroasă la atmosfera unică a serii. Marina Almășan, cu carisma și profesionalismul caracteristice, a fost un adevărat punct de referință, iar Gheorghe Turda a adus ecoul autentic al tradițiilor românești prin interpretările sale impecabile.

 

Interacțiunea cu audiența a fost adusă la un alt nivel de către Dan Helciug, care a surprins și energizat sala, interpretând chiar și o melodie în limba chineză. Georgiana Pana, cu nai-ul său magic, a adus o notă de emoție și tradiție în acest eveniment memorabil.
Sentimentul de a fi aplaudați și apreciați într-o cultură atât de diferită, dar receptivă, a fost profund emoționant pentru echipa Inedit.

 

Colecția EtnoGlam – Inedit a cucerit inimile chinezilor de Dragobete
Colecția EtnoGlam – Inedit a cucerit inimile chinezilor de Dragobete

Evenimentul a fost posibil datorită sprijinului generos al Institutul Cultural Român, Huawei, Paralela45 și Autonova Satu Mare, iar reprezentarea lor a fost deja remarcată de mass media, care a scris cu entuziasm despre această experiență de neuitat.

 

Deși povestea abia a început, echipa Inedit promite să împărtășească mai multe detalii despre aventura lor în China, despre oamenii minunați întâlniți și, desigur, despre colecția “EtnoGlam”, care este acum disponibilă prin comandă.

 

Așadar, urmăriți cu atenție, pentru că Inedit pregătește să vă împărtășească mai multe despre această călătorie extraordinară în care tradițiile românești au strălucit în inima Chinei.

 

Până atunci, echipa Inedit vă îmbrățișează cu drag și vă mulțumește din suflet pentru sprijinul vostru constant.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

IFPLUSVIZITE ÎN SATU MARE

Câte persoane urcă într-o zi în Turnul Pompierilor?

Primăria Municipiului Satu Mare anunţă că peste 5.000 de persoane au vizitat Turnul Pompierilor în acest sezon, de la deschiderea lui din 5 luna mai 2023 şi până pe 11 octombrie 2023.

This content is for IZ Plus Lunar, IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si Tiparit si PDF Lunar, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ <35, IZ PLUS ANUAL, and IZ PLUS 3 LUNI members only.
Log In Join Now