Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

JUDO

Concursuri multe pentru Judo Master Satu Mare

Weekend-ul 24-26 noiembrie 2023 se anunță plin de activități intense pentru Clubul Judo Master Satu Mare și antrenorul său, Attila Pelcz.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Cu un contingent impresionant de 37 de sportivi, clubul va marca prezența la Cupa Unio din municipiul Satu Mare.

 

Într-o altă parte a Europei, sâmbătă aduce o oportunitate specială în Olanda, la Venray, unde se desfășoară prima Cupă Europeană pentru sportivii cu nevoi speciale, organizată de EJU. Doi dintre acești sportivi, Alexandru Mihț și Nagy Raymond, cu numeroase medalii la competiții internaționale în palmares, reprezintă cu mândrie Clubul Judo Master Satu Mare. Antrenorul Attila Pelcz exprimă optimismul său, dorindu-și să se întoarcă acasă cu două medalii, subliniind talentul și dedicarea acestor sportivi minunați. Într-o altă parte a lumii, Jamez Romero se pregătește să ducă prestigiul clubului și al țării la un nivel internațional. Participând în Japonia la Tokyo, la cel mai mare Grand Slam din lume în domeniul judoului, Romero face parte din echipa națională. După această provocare deosebită, se îndreaptă spre un stagiu de o săptămână în Japonia, să-și consolideze cunoștințele și deprinderile.

 

Calendarul competițional continuă să ofere provocări, iar în data de 13 decembrie, atenția se îndreaptă către Kosovo, unde Jamez Romero se va alătura unei competiții de prestigiu, rezervată exclusiv categoriilor de -57 kg și -73 kg.

 

CITEȘTE ȘI:

Bronz balcanic obținut de judoka Alexia Timoc, de la CS Judo Master Satu Mare

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns