Image 1
Image 2

Consilierul Victor Cernea vrea ca Olimpia MCMXXI să joace pe stadionul Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Olimpia MCMXXI a promovat de curând în Liga a 3-a şi a început demersurile pentru a juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul Olimpia “Daniel Prodan”. Deocamdată nu s-a dat răspunsul de la Primăria Satu Mare, dar consilierul local PNL, Victor Cernea vine cu o propunere de hotărâre care în mod normal ar trebui să fie votată pe viitor în Consiliul Local Satu Mare.

Se ştie că primăriile din întreaga ţară promovează echipele sportive cu rezultate deosebite, indiferent dacă vorbim de cluburi locale sau private. Din păcate, Primăria municipiului Satu Mare este o excepţie, inclusiv la acest capitol. Singura primărie care, din cauza orgoliului unui primar, pur şi simplu ignoră echipele performante, care aduc faimă numelui oraşului nostru.

În oraş avem deja două echipe de fotbal care sunt înscrise în liga a 3-a, una cu un buget de milioane de lei din bani publici şi cealaltă, care a reuşit să aibă aceeaşi performanţă, din zero bani publici.

Totuşi, în cazul echipei FC Olimpia 1921, accesul acesteia pe Stadionul „Daniel Prodan” este interzis de ani de zile, fără vreun motiv întemeiat.

În calitate de consilier local PNL şi sătmărean, nu pot tolera această stare de lucruri. De aceea, am depus astăzi o propunere de hotărâre de consiliu local prin care să stabilim un regulament echitabil şi corect faţă de toate echipele performante care reprezintă Municipiul şi promovează sportul sătmărean în ligile naţionale ale României!”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns