Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

TRANSFORMARE DIGITALĂ

Consultanță în achiziții publice și scrierea de proiecte de finanțare

Consultanță în achiziții publice și scrierea de proiecte de finanțare
Cel mai important proces în dezvoltarea unei societăți este reprezentat de educație. Viitorul nostru începe cu copiii noștri, încă de la grădiniță și nu se termină cu studiile postuniversitare, ....
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

….. dacă ne gândim la învățarea continuă. Iar pentru ca un copil să poată beneficia de toată atenția care să-l îndrepte spre performanță, are nevoie de un întreg ecosistem care să-l sprijine: profesori extraordinari, un sistem care să-i ofere suport și acces la instrumente educative. Cel de-al patrulea pilon al soluției de integrare digitală oferit de EDUS este centrat pe consultanța în achiziții publice și scrierea de proiecte de finanțare acordată școlilor din întreaga țară.

 

 

EDUS este o platformă educațională 100% românească, construită specific pe modelul școlii românești, iar modificările și îmbunătățirile pe care le facem constant sunt derivate direct din cerințele venite de la instituțiile de învățământ.

 

 

De aceea am regândit strategic viziunea EDUS ca axându-se pe 4 piloni esențiali pentru transformarea digitală, în speranța că astfel vom anticipa nevoile sistemului de educație și vom construi un viitor adaptat vremurilor pentru elevii și profesorii din România.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Nightshade: Scutul digital al artiștilor împotriva încălcării drepturilor de autor în era AI

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns