Image 1
Image 2

BARBIE ȘI KEN

Controvere în jurul Premiilor Oscar!

Nominalizările la Oscar au fost anunțate marți, iar „Barbie”, cel mai de succes film din SUA al anului trecut, a primit opt ​​nominalizări, inclusiv la categoria regală „Cel mai bun film”
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

“Barbie”, filmul ce a dominat box-office-ul american anul trecut, a strălucit cu opt nominalizări la Oscar, inclusiv pentru prestigioasa categorie “Cel mai bun film”. Cu toate acestea, atmosfera triumfală a fost umbrită de dezamăgiri și controverse.

 

 

Margot Robbie, a cărei interpretare a lui Barbie a fost aclamată pe parcursul anului, a fost surprinzător de omisă din lista de nominalizări, în timp ce colegul ei de ecran, Ryan Gosling, a primit o nominalizare pentru “Cel mai bun actor în rol secundar” pentru portretizarea lui Ken. Margot Robbie, strălucind într-o rochie roz la fiecare premieră a filmului, și Ryan Gosling au devenit figuri emblematice ale filmului, prezentând o chimie irezistibilă atât pe ecran cât și în afara lui.

 

 

 

 

În ciuda succesului comercial al filmului și a laudelor aduse interpretării lui Robbie, lipsa de recunoaștere la Oscar a stârnit critici. Anne Hathaway a lăudat-o pe Robbie, numind-o “pur și simplu grozavă”, iar Gosling a exprimat un respect profund față de talentul și dedicarea ei și a regizoarei Greta Gerwig, a cărei absență de pe lista nominalizărilor a stârnit, de asemenea, consternare. Gosling a subliniat că realizările filmului nu ar fi fost posibile fără geniul și seriozitatea lor.

 

 

 

 

America Ferrera, nominalizată pentru “Cea mai bună actriță în rol secundar”, și-a exprimat și ea dezamăgirea față de omisiunile semnificative din nominalizări. Cu premiile Academiei programate să fie decernate pe 10 martie, criticile și emoțiile înconjurătoare nominalizările la Oscar, stabilite de cei aproape 9.500 de membri ai Academiei, continuă să facă valuri în industria cinematografică.

 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns