Image 1
Image 2

Credeţi că există o grupare radicală la Satu Mare care incendiază locaţiile boschetarilor?

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Incendiu la Lacul Cubic
Incendiu la Lacul Cubic

Într-o perioadă foarte scurtă au avut loc două incendii.

Au în comun faptul că ambele locaţii erau locuite de oameni fără case. În primul incendiu  în noaptea de 9 spre 10 aprilie au murit şase persoane. Îşi improvizaseră o locuinţă pe strada Dunării. După  trei zile, au luat foc colibele din jurul lacului Cubic. Simplă coincidenţă sau există o grupare care urmăreşte stârpirea aşa-zişilor boschetari?

După cum spunea un expert în problemele celor fără case, aceştia ştiu folosi focul. Incendiile sunt foarte rare pentru că boschetarii se tem mai tare de foc decât de frig. Aşadar, există posibilitatea ca o mână criminală să fi provocat incendiile. Dacă în perioada următoare se vor înregistra incendii în zone insalubre, ocupate de boschetari, cu siguranţă nu vor fi întâmplătoare.

Tot în acest context trebuie să reamintim că în cursul acestui an au fost peste 40 de spargeri de case şi aprtamente. Au fost soluţionate doar şase. Le-au fost tâlhărite case la oameni cu responsabilităţi. A fost jefuit un poliţist, un jandarm, un reprezentant de vază a autorităţilor locale. Poliţia locală aruncă vina pe poliţia naţională sau chiar pe SRI. Camerele de luat vederi amplasate în ultima vreme nu-i sperie pe hoţi. Mulţi cetăţeni sunt de părere că hoţii sunt boschetari şi încearcă să se răzbune pe toţi boschetarii.

Adevăr sau simplu zvon, situaţia este gravă şi trebuie luate măsuri urgente din partea autorităţilor.

[cardoza_wp_poll id=102]

 

15 comentarii

  1. Poate n-ar fi rau ca ISU sa inventarieze si sa anihileze depozitele combustibile de pe raza judetului, stiut fiind ca in baza legilor lui Murphy intotdeauna se va gasi un “cap cubic” sa le dea foc in asa fel incat coroborat cu conditiile meteo sa produca paguba cea mai mare.

  2. Ar putea fi un semnal de alarma pentru “alesii nostri” care de cand sunt la guvernare nu s-au catadicsit de loc de acesti “boschetari”. Strandul (partea dinspre Somes) care “pe vremea lui Ceasca”era o oaza de liniste si relaxare, acum este un adevarat focar de infectii si nu intereseaza pe nimeni.

  3. te apuca rasul ce curatenie se face in jurul lacului cand s a facut poate pe hartie banii in buzunarul cuiva . Poate si oamenii sunt de vina ca arunca mizeriile aiurea dar autoritatile locale pe care le am votat acum 3 ani au promis de toate cu zona cubicului mi e scarba de zona asta care e un focar de infectie si de managerii acestui oras

  4. Buna ziua.Sa va fie rusine pentru toti conducatorii orasului inclusiv city managerului…cand se face pe zona cubicului curatenie ? se zice ca in ficare ani ? minciuna…mizeria nu se face doar de locatarii ci si de florisal zilnic vin cu tractoarele lor si aduc gunoaie pe zona Cubic!!!!
    Rusine!!!

  5. Acest articol are tenta rasista.In redactia ziarului mai exista vreun jurnalist autentic sau sunteti toti amatori!Iar despre ,,grupare radicala,,mai documentati-va inainte sa pomeniti asemenea anomalii.Acolo este vorba despre lupta pentru existenta si atat.E rusinos sa spuneti ca exista printre noi si oameni saraci dar si mai rusinos este ca scrieti despre iei cand nu-i mai puteti ocoli.

  6. Dar Primaria de ce nu face odata pt totdeauna curatenie la acest capitol. Adica, cei care stau ilegal sa mearga de unde sunt ei, exemplu Vetis etc, sa se faca curatenie generala in locurile respective si gata. Dar cerem mult nu e asa de la autoritati…Si ei se vor intruni la masa rotunda sa se gandeasca cum sa rezolve…asa greu e sa se faca asta? Curatenie si trimisi de unde sunt ei, altfel vor mai fi improvizatii in locuri ale orasului….Sunt curios daca macar au mers sa se faca curat sau asa a ramas in strada Dunarii…in alte tari nu exista ”nu se poate”, se actioneaza si gata. Dar inca o data, cred ca avem prea mari asteptari….

Lasă un răspuns