Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cristian Terheş o acuză pe Ursula von der Leyen că vrea să falimenteze statele UE

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Cristian TERHES in the EP in Brussels

Europarlamentarul PNŢCD Cristian Terheş o acuză pe Ursula von der Leyen că aceasta propune un plan neomarxist de înrobire şi îndatorare a naţiunilor europene. În timp ce state precum Olanda, Finlanda, Danemarca şi Polonia se opun acestor măsuri,  Romania tace. „De ce?”, se întreabă euro deputatul.

Terheş dezvăluie pe pagina sa oficială de Facebook planul Ursulei von der Leyen de a se împrumuta cu trilioane de euro de pe pieţe, “girând cu bunurile statelor, pentru a «stimula» economiile europene să ţină pasul cu «ambiţioasele obiective» neomarxiste setate tot de ea: neutralitate a emisiilor, Green Deal şi alte utopii care au creat haosul economic în care ne găsim.”

Acest plan al Ursulei von der Leyen de îndatorare a ţărilor UE, a fost făcut public pe data de 2 februarie 2023 şi se doreşte a fi „un răspuns la politica pro-afaceri a SUA, care au spus ca firmele care se mută în America vor plăti curent mai ieftin şi vor avea taxe mai mici.”

Europarlamentarul român acuză “politicile neomarxiste susţinute de Bruxelles”care “au cauzat criza energetică şi scumpirea curentului şi carburanţilor, iar prin Green Deal şi alte asemenea programe s-au mărit şi se vor mai mari taxele”, ceea ce determină companiile “să fugă din UE.”

“Dacă România s-a împrumutat cât s-a împrumutat până acum cu PSD, PNL sau USR la guvernare, gândiţi-vă ce va fi când în numele României (adică pe umerii şi spatele oamenilor!) se vor împrumuta birocraţii europeni, care însă nu dau socoteală în faţa românilor.”

Cristian Terheş declară că se va opune categoric împotriva acestui proiect de subjugare a autodeterminării naţiunilor ce are ca scop falimentarea statelor.

“Avantajul României în acest moment este ca nu e în zona euro, iar pentru a ne salva de la faliment şi înrobire România nici nu trebuie să intre în zona euro”, scrie în încheiere euro deputatul.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Preşedinţia a anunţat întrebările pentru referendumul pe justiţie

Preşedinţia a anunţat prin purtătorul de cuvânt Mădălina Dobrovolschi întrebările pentru referendumul pe justiţie din 26 mai.  PNL și UDMR au anunțat că susțin referendumul și îndeamnă electoratul să meargă la vot. PSD precizează că referendumul pare lipsit de utilitate și va reprezenta probabil o cheltuială nejustificată, iar ALDE apreciază că a fost convocat în scop electoral.