Image 1
Image 2

FOTBAL SĂTMĂREAN

CSM Olimpia a bătut cu 2-1 pe FC Bihor, liderul Seriei 8 din Liga 3

CSM Olimpia a bătut cu 2-1 pe FC Bihor, liderul Seriei 8 din Liga 3
Sâmbătă, pe o superbă zi de primăvară, pe sinteticul de la ”LPS-Dinamo” s-a jucat amicalul între două echipe de frunte din Liga 3, CSM Olimpia Satu Mare – locul 2 în Serie 10 și FC Bihor Oradea, lider detașat în Serie 8.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

A fost un meci plăcut, de un nivel destul de bun dacă avem în vedere că ambele combatante joacă în Liga 3. Per ansamblu, echipa sătmăreană a fost mai prezentă în joc și, cu un combinativ, joc plăcut ochiului, a câștigat acest amical cu scorul de 2-1. După ce, în minutul 27 ,Viorel Chinde șutat violent în minutul 29 s-a deschis scorul după o fază fixă.

 

Ervin Zsiga a executat de pe partea stângă, înalt în careu, Gueye Mansour s-a înălțat un cap peste adversarul direct și a trmis balonul în colțul lung al porții bihorenilor. Bihorenii au egalat în minutul 44 prin ex sătmăreanul Vasile Chitaș care, după ce și-a driblat adversarul direct, a marcat cu un șut lexpediat din careu, la colțul lung. În repriza a doua, chiar dacă s-au efectuat în ambele tabere mai multe schimbări, jocul a avut un aspect asemănător cu cel din prima repriză. Au fost mai mute ocazii, de ambele părți, dar cei care au marcat au fost sătmărenii, prin Cătălin Oanea care a șutat din careu, lateral stânga, sub transversala porții Bihorului.

 

Partida a fost arbitrată de Ovidiu Mazilu, Toth Krisztian și Gabriel Sician.
CSM Olimpia: Toderean – Copaci, Burdeț, Oanea, Adr. Bura, Adr.Zbona, Lucaci, Chinde, Zsiga, Pop Nándor, Mansour.
Au mai jucat: Oșan –Negru, FMureșan, Micaș, Lazăr, Prodan, Apai.
Antrenor: Cosmin Iuhas.

 

 

Moment de reculegere în memoria lui Dani Gabriel

 

Înainte de înceere partidei dintre CSM Olimpia și FC Bihor, toți cei prezeți la stadion au păstrat un moment de reculegere în memoria celui care a fost Dani Gabreil decedat la miljlocul săptămânii trecute. Dani Gabriel a fost jucător al mai multor echipe sătmărene Someșul, Dacia 92 Grăniceri, FC Olimpia.

 

Cu ultima echipă a avut câteva prezențe în fosta Divizie A, la ultima participare a Olimpiei în primul eșalon, 1998-1999.
Crișul Sântandrei – Victoria Carei 1- 4

 

Victoria Carei și-a încheiat stagiul de pregătire de la Băile Felix cu un amical, jucat la Oradea, cu colega de serie, Crișul Sântandrei. Echipa din Carei a avut o evoluție foarte bună și a câștigat acest meci la o diferență de 3 goluri, scor 4-1. Golurile echipei din Carei au fost marcate Raul Haiduc, Alex Negrea, Darius Marina și Denis Baior. La Victoria a debutat Raul Haiduc, un mijlocaș de 21 de ani care împrumutat de la CFR Cluj 2, dar pe care Dan Petrescu la utilizat la prima echipă într-un meci de Cupa României.

 

Victoria Carei a început cu: Fila – Ciul, Negrea, Bârle, Ed. Marina – Moldovan, Tilinger, Barth, Baior – D. Marina, Haiduc.
Au mai jucat: Bence – Negreanu, Dunca, Kinczel, B. Niylvan, Vajda și Horvath, în timp ce Andrei Hosu și Popovici-Ciatău nsunt accidentați și nu a jucat în acest amical. utilizate din cauza accidentărilor suferite.
Antrenori: Ioan Pap-Deac și Marius Botan.

 

CITEȘTE ȘI:

 

CSM Olimpia a bătut cu 2-1 pe FC Bihor, liderul Seriei 8 din Liga 3

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

FOTBAL

Bogdan Andone revine în Liga 1

Fostul antrenor al Olimpiei Satu Mare de pe vremea cându județul nostru juca în Liga 2, Bogdan Andone (48 de ani) este noul antrenor al celor de la FC Botoșani.

Secția de fotbal are cel mai mare buget de la club

IFPLUSTRANSPARENȚĂ PUBLICĂ

Câți bani a cheltuit CSM Olimpia Satu Mare până în 30 septembrie 2023

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Satu Mare, din 26 octombrie 2023, un proiect important va fi adus în atenția consilierilor locali.

This content is for IZ Digital+Print, IZ Duminica si IZ Plus 1 An, IZ PLUS 3 LUNI, IZ PLUS ANUAL, IZ Plus Lunar, IZ Plus si Ziarul Digital 1 An, IZ+ <35, IZ+ si IZ PDF 1 An, IZ+ si IZ PDF 3 luni, IZ+ si IZ PDF Lunar, IZ+ si PDF <35 1 Luna, IZ+ si Tiparit si PDF 1 An, IZ+ si Tiparit si PDF 3 Luni, and IZ+ si Tiparit si PDF Lunar members only.
Log In Join Now