Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 3

CSM Olimpia îl prezintă oficial pe Ovidiu Suciu

Așa cum am scris încă de miercuri, 25 octombrie 2023, Ovidiu Suciu este noul antrenor cu portarii de la CSM Olimpia Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Oficialii clubului sătmărean s-au mișcat rapid, probabil și pentru că etapa a 10-a bate la ușă.

 

Iată comunicatul oficial:

 

”După 7 ani de pauză eroul de la Bistrița, Ovidiu Suciu se întoarce pe Stadionul Olimpia-Daniel Prodan, să se alăture staffului tehnic al echipei de fotbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare.

 

Fostul mare portar al Olimpiei Satu Mare, care a fost legitimat timp de 18 ani la această echipă a semnat un contract cu clubul nostru.
De-a lungul carierei sale, Ovidiu Suciu a mai apărat pentru Gloria Bistrița, Universitatea Cluj, Armătura Zalău, Extensiv Craiova și Someșul Satu Mare. Are și 26 de meciuri în Divizia A pentru Olimpia și Bistrița.

 

Cu Ovidiu Suciu în poartă, Olimpia Satu Mare a promovat în sezonul 1994-95 în prima divizie după o victorie la barajul din Bistrița. În acel joc s-a ajuns la loviturile de departajare, unde portarul sătmărean a parat două lovituri de la punctul cu var.

 

A început cariera de antrenor cu portarii la Olimpia Satu Mare, a fost în stafful echipei de Liga a 2-a. În ultimii cinci ani a lucrat la o altă echipă sătmăreană, iar acum se întoarce acasă, pe stadionul care l-a consacrat.

 

Conducerea CSM Olimpia Satu Mare li mulțumește lui Vasile Șleam pentru munca depusă la clubul nostru, și îi urează bun venit lui Ovidiu Suciu.”

 

Ce a scris Ovidiu Suciu pe facebook

După despărțirea de Olimpia MCMXXI, Ovidiu Suciu a scris următorul mesaj pe facebook:

Au fost doi ani de vis pentru mine, doi ani în care alături de un colectiv de Oameni prin pasiune, muncă și seriozitate am reușit să aducem Olimpia la un nivel de profesionalism prin performanța de a promova după 5 ani în liga-3 a. Vreau să mulțumesc întregii familii Olimpia pentru clipele de fericire petrecute împreună! Vă doresc să vă îndepliniți toate obiectivele și să aveți parte de mult succes.