Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 3

CSM Olimpia s-a distrat cu Târgu Lăpuş

Cu o săptămână înainte de startul în campionatul Ligii a 3-a la fotbal, CSM Olimpia Satu Mare a jucat un ultim meci de pregătire, cu Lăpuşul Tg. Lăpuş, echipă din campionatul judeţean din Maramureş.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Echipa sătmăreană a câştigat la scor acest ultim meci, 10-0. De această victorie nu spune prea multe pentru că replica echipei din Lăpuş a fost una extrem de modestă. Totuşi putem consemna ca un fapt pozitiv pofta de joc a unora dintre componenţii echipei sătmărene precum şi faptul că, după o perioadă mai lungă de absenţă, datorată unor accidentări, au revenit în echipă Ervin Zsiga şi Alex Mărieş.

Pe de altă parte mai trebuie să consemnăm că la gruparea sătmăreană a jucat Gheorghe Gondiu un atacant în vârstă e 21 de ani care aparţine de CFR Cluj dar care, în sezonul trecut, a evoluat la Gloria Bistriţa. Şi, la debut, Gondiu a marcat 3 goluri. Tot 3 goluri a marcat şi Adrian Şter. Să sperăm că aceştia vor recidiva şi în meciurile oficiale.

Au marcat: Viorel Chinde 20, Gheorghe Gondiu 3, şi Şter 3, Chinde, Mărieş, Vereguţ şi Micaş câte un gol.

CSM Olimpia: Denis Moldovan – Marco Bota, Răzvan Prodan, Mihai Lazăr, Paul Copaci, Abdul-Wahab, Viorel Chinde, Pop Nándor, Zsiga Ervin, Alex Mărieş, Gheorghe Gondiu.

Au mai jucat: Berbeacă – Bura, Micaş, Apai, Ţânţaş, Vereguţ, Tamaş, M. Mureşan, Süveg, Şter

Antrenor: Cosmin Iuhas. Director tehnic: Florin Fabian.

8 lei biletul la meciurile oficiale

De la conducerea clubului am aflat că din acest sezon accesul la meciurile oficiale se va putea face doar cu bilet de intrare. Preţul unui bilet a fost fixat la 8 lei de persoană. Nu se spune nimic de gratuităţi dar, credem noi, că accesul copiilor va fi permis fără bilet de intrare.

Totodată, doritorii vor putea procura abonamente pentru sezonul 2023–2024. Preţul unui abonament este de 100 lei, dar se pot procura şi abonamente VIP.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns