Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Cum vi se par impozitele din Satu Mare, mari, mici sau acceptabile?

Satmarenii s-au grabit sa-si plateasca impozitele
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Satmarenii stau la rand pentru a-si plati impozitele locale
Satmarenii stau la rand pentru a-si plati impozitele locale

Mai sunt doar 15 zile până când este în vigoare reducerea de 10% pentru persoanele fizice şi de 5% pentru persoanele juridice, la plata impozitelor locale.

În urmă cu câteva zile, de la conducerea Direcţei de Impozite şi Taxe Locale (DITL) Satu Mare am aflat că pe primele două luni, sătmărenii şi-au achitat impozitele locale în procent de circa 26%, cu 4% mai mulţi decât în aceeaşi lună a anului trecut.
Am mai aflat că pentru 31 martie când expiră reducerile la plată, conducerea DITL speră ca procentul să ajungă la peste 50%.
Pentru a afla cum aprecizaă contribuabilii sătmăreni cuantumu impozitelor locale, punem următoarea întrebare: Cum vi se par impozitele din Satu Mare, mari, mici sau acceptabile?
Totodată, aşteptăm să ne scrieţi nemulţmirile dumneavoastră la rubrica de comentarii. Problemele dv. îşi vor găsi răspunsul în cadrul emisiunii “Audienţe în direct” de la Informaţia TV.

[cardoza_wp_poll id=95]

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

6 comentarii

  1. Pentru Ostrovului 2 platesc 100 lei si nu primesc chiar nimic……Acum daca darama si garajele vai si-amar de acea zona. Garajele mai delimitatau putin blocurile cu “verzi” si restul oamenilor de rand. Nu-mi imaginez ce vrea sa faca pe acolo ….Parcari pentru cine oare? Pentru zona Ostrovului ?….ar fi frumos un parc amenajat dar nu cred ca ar rezista mai mult de cateva luni si s-ar fura cu tot cu gard.
    Ca sa vedeti diferenta : Pentri o garsoniera in zona Ostrovului platesti 100 lei si pentru un apartament cu 4 camere chiar langa electrica platesti 300 lei.

Lasă un răspuns