Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

FORMULA 1

Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de două curse

Daniel Ricciardo a primit „ultimatum” de două curse
Daniel Ricciardo are două curse pentru a-și schimba sezonul de F1 sau ar putea risca să fie înlocuit de Liam Lawson pentru Marele Premiu de la Miami.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Potrivit New Zealand Herald, Ricciardo a primit un „ultimatum” de la Helmut Marko, după un început prost al sezonului 2024 de F1. Ricciardo a fost învins complet de colegul de echipă Yuki Tsunoda în primele trei curse – și se pare că luptă pentru viitorul său. Ricciardo are două curse – Japonia și China – pentru a-și salva cariera. Ar fi o întorsătură remarcabilă a evenimentelor dacă Ricciardo este înlocuit după doar cinci curse.

 

După cursa de duminică de la Albert Park, Ricciardo a recunoscut că nu se aștepta să se lupte atât de intens în 2024.

„Nu mă așteptam să încep sezonul așa”, a spus el. „Anul trecut, la Budapesta, am condus mașina cu o zi înainte și apoi l-am depășit pe Yuki și am avut o cursă foarte puternică. Sincer mă ​​simt bine și doar, din păcate, rezultatele nu m-au făcut să mă simt grozav. Dar în când sunt la volan, mă simt bine.”

 

 

Lawson, în vârstă de 22 de ani, a impresionat în scurta sa aventură în vârful motorsportului anul trecut, dar a fost ignorat de șefii Red Bull pentru unul dintre cele două locuri la Racing Bulls (fostul AlphaTauri), echipa secundară optând să păstreze perechea de piloți formată din Ricciardo și japonezul Yuki Tsunoda.

În schimb, Lawson și-a continuat rolul de rezervă pentru ambele echipe de Formula 1 ale Red Bull – un rol pe care l-a avut din 2022.

Cu toate acestea, după un început indiferent de sezon, presiunea crește asupra lui Ricciardo pentru a-și păstra locul, în timp ce Red Bull se uită spre viitor. Poziția lui Tsunoda se pare că este sigură, având în vedere legăturile sale cu Honda, furnizorul de motoare al Red Bull, până la sfârșitul anului 2025.

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Un record de 24 de curse, în 2024 pentru Formula 1

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns