Image 1
Image 2

TAXE NOI ÎN ROMÂNIA

Dezbatere Aprinsă în Jurul “Taxei de Cuptor”

Un client obișnuit al unei carmangerii din Cluj-Napoca a fost surprins și nemulțumit de o nouă taxă impusă de local: "taxa de cuptor". Această taxă suplimentară a fost adăugată la comanda sa obișnuită de mâncare, o modificare neașteptată care l-a lăsat pe client uimit și indignat la momentul plății.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Un client obișnuit al unei carmangerii din Cluj-Napoca a fost surprins și nemulțumit de o nouă taxă impusă de local: “taxa de cuptor”. Această taxă suplimentară a fost adăugată la comanda sa obișnuită de mâncare, o modificare neașteptată care l-a lăsat pe client uimit și indignat la momentul plății.

 

 

Bărbatul, obișnuit să plătească în jur de 20 de lei pentru o porție de ceafă cu cartofi prăjiți, a fost șocat să constate că prețul final pentru o altă comandă similară a crescut substanțial din cauza acestei taxe neobișnuite. “Am decis să cumpăr piept grill cu cartofi. Prețul final a fost de 27 de lei… doamna de la casă mi-a spus despre noua taxă de cuptor de 8 lei. Este incredibil! Parcă încep să taxeze și furculița și cuțitul, sau chiar și scaunul pe care stai”, a relatat clientul.

 

 

Conform declarațiilor Raluca Rus, directorul Carmangeriei Moldovan, această taxă a fost introdusă urmare a unei recomandări de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Schimbarea a venit după anularea vechilor meniuri și extinderea ofertei. “Nu este legată de prețul gazului, ci de extinderea gamei de produse. Nu puteam să prăjim piept de pui lângă ceafă marinată”, a explicat Rus, justificând astfel taxa suplimentară.

 

 

Deși carmangeria are dreptul de a impune taxe noi ca afacere privată, această decizie a atras critici severe din partea clienților. Unii dintre ei susțin că aceste măsuri ar putea conduce la pierderea clientelii fidelize.

 

Sursa  Stiri de Cluj 

 

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with