Image 1
Image 2

FOTBAL

Didi Prodan nu a fost uitat! Un sector al Arenei Naționale va purta numele fotbalistului sătmărean

Generația de Aur a fotbalului din România, cea care ne-a încântat prin joc și rezultate în perioada 1990-1998, își va lua adio de la fani într-un meci de gală care va avea loc pe 18 mai 2024, pe Arena Națională, de la ora 20:30.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vor participa aproape toții jucătorii care au făcut parte din această generație. Unul singur va lipsi, sătmăreanul DIDI PRODAN trecut în neființă mult prea devereme. Dar colegii de echipă nu l-au uitat. Drept dovadă este următoare declarație a lui Gică Popescu, principalul animator al acestui eveniment.

 

“Didi ne lipsește enorm tuturor și ne aducem aminte de el la fiecare întâlnire a Generației de Aur. Amintirile pe care el ni le-a lăsat sunt extraordinare și ne mai alină dorul de el. Didi a fost sufletul și zâmbetul Generației de Aur și ne dorim ca Didi să ne zâmbească de acolo, de sus, la acest ultim meci pe care îl jucăm și pentru el”.

 

Mai mult decât atât, același Gică Popescu a propus ca o tribuna de pe Arena Nationala va purta numele lui Didi Prodan. Este vorba de un sector de la Peluza B, acolo unde, la meciurile tricolorilor se plasează galeria echipei naționale. ”De acolo să pornească emoția scandărilor cu numele lui, iar tot stadionul să le preia și fiecare suporter să își amintească de el” a declarat Gică Popescu, cel care a purtat banderola de căpitan a naționalei României.

 

Daniel Prodan s-a născut la Satu Mare pe 23 martie 1972 și a decedat în data 16 noiembrie, la Voluntari, în urma unui infarct miocardic.

 

A jucat la Olimpia Satu Mare, Steaua București, Atletico Madrid, Glasgow Rangers etc. Pentru echipa națională a României a jucat în 54 de meciuri și a marcat un gol.

CITEȘTE ȘI: Cum arată calendarul sportiv în anul 2024

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with