Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

ZIUA MONDIALĂ A COPIILOR

Din acest an Papa Francisc instituie Ziua mondială a copiilor, ca zi pastorală pentru cei mici

Din acest an Papa  Francisc instituie Ziua  mondială a copiilor,  ca zi pastorală pentru  cei mici
„Micii mei prieteni, pentru a ne reînnoi pe noi înșine și pentru a reînnoi lumea, nu este suficient să fim împreună între noi, trebuie să fim uniți cu Isus”:
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

…scrie papa Francisc în Mesajul pentru prima Zi mondială a copiilor, care va avea loc la Roma în zilele 25-26 mai 2024 – arată Vatican News. Cea mai ”tânără” Zi pastorală mondială înființată de papa Francisc, Ziua mondială a copiilor este însoțită de o serie de manifestări care au fost prezentate în martie, la Sala de presă a stadionului ”Olimpico” din Roma.

 

 

Organizată de Departamentul pentru cultură și educație, sub coordonarea părintelui italian franciscan Enzo Fortunato, la prima ediție a acestei manifestări pastoral va lua parte Papa Francisc și mii de copii din lumea întreagă. Aceasta este cea mai „tânără” zi pastorală de anvergură mondială, instituită de Sfântul Părinte chiar în acest an, dar întreaga lume crștină speră că va dăinui și peste viacuri. Cu acest prilej Papa a emis un mesaj impresionant sărbătoriților, pe care, în curând îl vom reda și noi într-una din publicațiile noastre.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with