Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

Doi arbitri sătmăreni la derby-ul serii din Champions League

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Derby-ul serii din Champions League se joacă la Lisabona între Sporting și Barcelona. Iar UEFA a delegat la acest important joc o brigadă de arbitri din România.

Printre aceștia se află și doi arbitri sătmăreni, asistentul Octavian Șovre, proaspăt legitimat la AJF Satu Mare precum și Istvan Kovacs careianul fiind delegat la al cincilea meci internațional din acest sezon. Dar el nu va fi la centru, cum se întâmplă de regulă, ci a fost delegat ca adițional, celălalt fiind Sebastian Colțescu.

La centru a fost delegat Ovidiu Hațegan un arbitru foarte bine cotat în în Europa. Mai puțin în România unde este aproape mereu criticat pentru prestațiile sale. Dar acum a primit o delegare la unul din cele mai tari meciuri ale etapei a doua din Champions League. El va fi ajutat de cei doi sătmăreni, la care se mai adaugă Sebastian Gheorghe – asistent și Radu Ghinguleac – rezervă.

Partida de la Lisabona contează pentru Grupa D din Champions League. Meciul se joacă de la ora 21,45 (ora României) și va putea fi vizionată pe postul televiziune Telekom.

Programul complet al etapei de miercuri:
Grupa A: TSKA Moscova – Man.United, FC Basel – Benfica
Grupa B: PSG – Bayern, Anderlecht – Celtic
Grupa C: Qarabag – AS Roma, Atl. Madrid – Chelsea
Grupa D: Juventus – Olympiakos, Sporting – Barcelona

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns