Image 1
Image 2

HOȚI LA SATU MARE

Doi bărbați din Bihor au venit la furat în Cehal

Vineri, 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au identificat două persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

În urma activităților investigative efectuate, polițiștii au constatat faptul că doi bărbați, de 48 de ani, ambii domiciliați în județul Bihor, ar fi pătruns fără drept în interiorul a două imobile situate în localitatea Cehal, de unde ar fi sustras diverse bunuri, rezultând un prejudiciu de 3.500 de lei.

 

 

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

 

 

Activitatea a beneficiat de sprijinul Serviciilor pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare și al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with

Preotul ortodox de la biserica de pe Botizului arestat

JUDECĂTORIA SATU MARE

Preotul ortodox de la biserica de pe Botizului arestat

Marti, Judecătoria Satu Mare a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui preot, S.A.D., acuzat de agresiune sexuală împotriva unui minor. Această decizie vine în urma respingerii cererii de măsuri preventive alternative, evidențiind gravitatea acuzațiilor. În ciuda contextului grav, preotul a contestat decizia, căutând cai de atac. Pronunțată pe 13.02.2024, hotărârea instanței reflectă o poziție fermă împotriva infracțiunilor sexuale și subliniază procesul de apărare în cadrul sistemului juridic. Cheltuielile judiciare sunt suportate de stat, cu drept de contestație în 48 de ore de la pronunțare, marcând începutul unei lupte judiciare complexe.