Image 1
Image 2

ACCIDENT

Doi morți și patru răniți, în urma impactului dintre două autoturisme

Două persoane și-au pierdut viața și patru au fost rănite, pe DN1, în localitatea Florești, județul Prahova, după ce două autoturisme au intrat în coliziune
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

Potrivit informațiilor furnizate de News.ro, două femei, în vârstele de 70 și 63 de ani, au decedat în urma accidentului la intersecția dintre DN 1 și Drumul Județean 720. Un bărbat de 67 de ani cu traumatisme cranio-cerebrale, toraco-abdominale și de șold drept, a fost preluat de elicopterul SMURD.

 

 

 

Alte trei persoane rănite au fost transportate cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești. Printre acestea se numără o femeie de 41 de ani cu traumatism cranio-facial, epistaxis stâng și traumatism toracic posterior, o femeie de 68 de ani cu traumatisme la umărul drept și toraco-abdominale, și o femeie de 24 de ani cu traumatisme cranio-faciale, toracice și de bazin, precum și o fractură deschisă la piciorul drept.

 

 

 

Martorii indică faptul că accidentul s-a produs atunci când un autoturism care circula pe drumul județean nu a acordat prioritate la intrarea pe DN 1, fiind lovit de un alt autoturism care circula regulamentar.

 

 

 

Cei doi șoferi implicați, un bărbat de 68 de ani și unul de 24 de ani, nu au putut fi supuși testului de alcoolemie din cauza rănilor.

După producerea accidentului, s-au format cozi de mașini pe DN 1 pe o distanță semnificativă în ambele sensuri de mers.

 

 

CITEȘTE ȘI;Accident la Dorolț între o mașină și un autotren

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns