Image 1
Image 2

FOTBAL INTERNAȚIONAL

Două goluri marcate de Lionel Messi la națională

Campiona mondială, Argentina, continuă să impresioneze prin seria sa de victorii fără gol primit, în timp ce rivala sa, Brazilia, a suferit prima înfrângere în preliminariile Cupei Mondiale din 2026.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Într-un meci crucial împotriva echipei din Peru, Lionel Messi s-a dovedit a fi factorul decisiv, marcând două goluri în minutele 32 și 42, conducând Argentina la o victorie cu scorul de 2-0. Aceasta a fost a patra victorie consecutivă pentru campioana mondială în actuala campanie de calificare. În altă surpriză a serii, Uruguay a învins Brazilia cu 2-0, cu golurile lui Nunez (minutul 42) și de la Cruz (minutul 77). Neymar, care a început meciul în echipa de start, a fost nevoit să fie înlocuit la pauză cu Richarlison, din cauza unei accidentări la genunchi.

În celelalte partide din etapa a patra a calificărilor sud-americane pentru Cupa Mondială din 2026, Paraguay a învins Bolivia cu 1-0, Ecuador și Columbia au încheiat la egalitate, scor 2-2, în timp ce Venezuela a obținut o victorie clară cu scorul de 3-0 împotriva Chile.

Clasamentul în urma acestor meciuri arată astfel: Argentina se află pe primul loc, acumulând 12 puncte, în timp ce Uruguay, Brazilia și Venezuela împart locul al doilea cu câte 7 puncte. Columbia se situează pe locul 5 cu 6 puncte, în timp ce Ecuador, Paraguay și Chile împart locurile 6, 7 și 8, fiecare având câte 4 puncte. Peru a acumulat 1 punct, situându-se pe locul 9, iar Bolivia rămâne fără puncte pe ultima poziție.

Următoarea lună, în noiembrie, Argentina va juca acasă împotriva Uruguay-ului, într-un meci așteptat cu interes, urmat de o deplasare în Brazilia.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with