Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

INCIDENTE ÎN HRIP

Elev bruscat la o şcoală

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare a remis redacţiei ziarului nostru un Buletin informative privind incidentul de la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” Hrip. Redăm integral textul comunicatului.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

”Miercuri, 11 octombrie 2023, la Şcoala Gimnazială „Anton Pann” Hrip, la clasa în regim simultan CP – III, secţia română, în timpul celei de-a patra ore, un elev din clasa a II-a s-a ridicat din bancă cu intenţia de a lovi un coleg de clasă, pe motiv că l-ar fi înjurat. Acest lucru nu se confirmă din spusele doamnei învăţătoare. Doamna învăţătoare a intervenit, invitându-l pe elev să se aşeze în bancă. Elevul s-a lăsat în jos pe lângă perete, apoi s-a deplasat pe lângă perete, refuzând să se aşeze în bancă. Doamna învăţătoare l-a luat de haină pentru a-l aşeza la loc. Acest moment a fost filmat de un elev din clasă, iar filmarea a fost trimisă concubinei tatălui elevului. Elevul în cauză are un comportament violent repetat.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare îşi manifestă dezacordul faţă de comportamentul doamnei învăţătoare şi dezavuează vehement această atitudine, indiferent de motivul justificat sau mai puţin justificat pentru a recurge la o astfel de manifestare în raport cu elevii.

În acest caz, s-a instituit, la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, o comisie de cercetare disciplinară.”

VIDEO AICI.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns