Image 1
Image 2
Acasa

O POVESTE EMBLEMATICĂ A INDUSTRIEI ROMÂNEȘTI

Fabrica legendară de seringi din Arad intră în faliment și este scoasă la licitație

Fabrica legendară de seringi din Arad intră în faliment și este scoasă la Licitație
Licitația va avea loc miercuri, 10 aprilie, la ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar, situat pe strada D. Bolintineanu, numărul 5, etajul 1, apartamentul 3.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Se pune în vânzare o fabrică cu o istorie legendară, care a fost deosebit de importantă în România. Este vorba despre prima fabrică de seringi de unică folosință din țară, Sanevit Arad, care a intrat acum în faliment. Aceasta nu mai funcționează și nu produce nimic de mai bine de un deceniu și acum este scosă la licitație publică. Prețul de pornire pentru această licitație este de 1.685.000 de euro, conform ofertelor publicate pe site-urile specializate.

 

Fabrica, care a fost unică în anii ’90, va fi pusă la licitație împreună cu terenul său, care are o suprafață de 30.245 de metri pătrați, situat pe o arteră principală din cartierul Grădiște din orașul Arad, și câteva clădiri construite, inclusiv o hală de producție de peste 14.000 de metri pătrați, conform informațiilor furnizate de Agerpres.

 

Licitația va avea loc miercuri, 10 aprilie, la ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar, situat pe strada D. Bolintineanu, numărul 5, etajul 1, apartamentul 3.

 

Potrivit anunțurilor publicate, cei interesați să participe trebuie să se prezinte la sediul lichidatorului judiciar până în data de 9 aprilie, ora 14:00, și să depună documentele necesare pentru înscriere, precum și dovada plății garanției de participare, care este de 10% din prețul de pornire, fără TVA. În cazul în care licitația nu se finalizează cu succes, se va relua în zilele de 17 și 24 aprilie, conform informațiilor furnizate de sursa citată.
CITEȘTE ȘI: Silvania Forest (fosta IFET) se află în plin proces de faliment

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with