Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

STRATEGII PENTRU A OBȚINE BANI

Fals jandarm angajat la o pizzerie, implicat în înșelăciuni financiare

Fals jandarm angajat la o pizzerie, implicat în înșelăciuni financiare
Cu toate acestea, sumele de bani împrumutate nu au fost returnate.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

 

 

Un individ falsificând calitatea de jandarm și lucrand la o pizzerie a reușit să înșele colegii săi pentru a-i împrumuta bani, pe care ulterior nu i-a mai returnat. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția din Mureș, individul este acuzat de înșelăciune prin prezentarea de calități mincinoase, după ce a reușit să obțină suma de 10.000 de lei în perioada octombrie 2022 – august 2023.

 

El a abordat diferite persoane din cadrul serviciului său de la pizzerie, pretinzând că este jandarm și cerându-le bani cu titlul de împrumut. Pentru a câștiga încrederea acestora, individul le arăta fotografii cu el îmbrăcat în uniforma de jandarm și uneori purta uniforma chiar și la locul său de muncă la pizzerie, susținând că se îndreaptă către al doilea loc de muncă. Cu toate acestea, sumele de bani împrumutate nu au fost returnate.

 

Miercuri, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, au efectuat trei percheziții domiciliare în cadrul anchetei privind comiterea infracțiunii de înșelăciune prin folosirea de calități mincinoase.

 

CITEȘTE ȘI: Bărbat reținut pentru emiterea de autorizații false

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

Un copil de 8 ani a fost accidentat grav

Luni, pe str. Prahova din municipiul Satu Mare a fost înregistrat un accident grav de circulaţie. Un copil a fost rănit grav în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni.

Sigla Informatia Zilei

A condus o maşină neînmatriculată

Polițiștii rutieri, aflați în serviciul de control și supraveghere a traficului, au constatat în cursul zilei trecute, comiterea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice, întocmind dosare penale pe numele șoferilor ce au încălcat normele rutiere.