Image 1
Image 2

HOROSCOP

FECIOARĂ: Te decizi mai greu să-ți exprimi părerile (12.02.2024)

Varsator (20 ianuarie - 20 februarie)
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Informația pe care abia ai așteptat să ajungă la tine poate sosi chiar astăzi, iar neliniștea care pusese stăp]nire pe tine dispare ca prin farmec. Ai avut de așteptat un timp destul de lung, dar a meritat, pentru că ceea ce ți se oferă este chiar pe placul tău.

 

TAUR. Oriunde mergi astăzi, lumea te primește cu brațele deschise, iar acolo unde apari tu, atmosfera parcă se animă. Te poți bucura de o popularitate nu tocmai de toate zilele și de simpatia tuturor, pentru că ești amabil, comunicativ și ai o vorbă bună pentru oricine.

 

GEMENI. Ești prea meticulos și nu te știi bucura așa cum ar trebui de avantajele pe care le ai. Vine o veste excelentă, care pe oricine alt cineva l-ar bucura nespus de mult, dar tu, atâta tot stai și o analizezi din toate părțile, până când ajungi să ți se pară un lucru firesc.

 

RAC. Profită pe deplin de ziua aceasta calmă și liniștită de care vei avea parte azi, deoarece, este exact ceea ce aveai nevoie pentru a te odihni și tu puțin. Te-ai simțit blocat într-un impas, care a avut un efect cidat asupra stării tale morale, dar acum îți regăsești echilibrul.

 

LEU. Ai colaborat excelent cu un coleg, dar brusc, acestă conlucrare se termină. Poate, aveai un contract profesional pe o perioadă determinată sau unul dintre voi primește o ofertă mai bună și pleacă în altă parte, dar știți bine că prietenia voastră nu se încheie aici.

 

FECIOARĂ. Te decizi mai greu să-ți exprimi părerile, mai ales dacă este vorba de sentimente și trăiri, de teama ca nu cumva cineva să-ți critice aspirațiile sau gusturile. Așa ceva se poate întâmpla oricui, dar asta nu înseamnă că ar fii nevoie să ascunzi ceea ce simți.

 

BALANȚĂ. Ieși cu bine dintr-o situație destul de tensionată, care ține de o bună vreme. Ai alături de tine un grup de prieteni cu care să sărbătorești reușita, pentru că uneori merită să te bucuri și de simplul fapt că ai reușit să depășești cu succes un anumit impas.

 

SCORPION. Ai ocazia de a repeta unele experiențe pe care le-ai trăit cândva, pe vremurile cele bune. Acest lucru îți face chiar mare plăcere, pentru că nici nu ai fi îndrăznit să speri că vei mai avea vrodată în viață ocazia să retrăiești acele clipe minunate de atunci.

 

SĂGETĂTOR. Visul tău prinde contur din ce în ce mai clar, dar mai e o cale lungă până ce va ajunge la concretizare. Ai răbdare, concentrează-te serios la ceea ce ai de făcut, dar nu te grăbi, pentru că planul tău, oricât de bine ar merge, nu se clădește peste noapte.

 

CAPRICORN. Ziua aceasta favorizează toate planurile tale sentimentale. Dacă ai fi dorit să obții o declarație, sau o promisiune de la partenerul tău, astăzi le vei primi, sau dacă ți-ai pus ochii pe cineva, acum ai toate șansele de a-l putea cuceri, dar și de a-l păstra.

 

VĂRSĂTOR. Te remarci prin spiritul tău practic și ideile deosebit de eficiente în situații complicate. Nu te pierzi cu firea nici în cele mai dificile momente, pentru că reușești să-ți păstrezi calmul specific și să găsești răspunsul cel mai potrivit la orice întrebare.

 

PEȘTI. Stai de vorbă cu multă lume, comunici ușor cu oricine și te integrezi bine chiar și într-un anturaje total necunoscute. Astfel, ai posibilitatea de a afla lucruri noi și informații utile pentru munca ta, și îți poți îmbogăți foarte ușor cunoștințele în diverse domenii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with