Image 1
Image 2
Acasa

HOROSCOP

Fecioarele se ocupă de treburi gospodăreșți

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC: Călătoriile îndepărtate și relațiile cu persoanele aflate în străînătate reprezintă subiecte importante. Posibil să călătoreșți fie în scop turisitic, fie pentru a-ți aranja un program de studii. Eșți animat de gânduri mărețe, scopuri nobile, aspecte care vor fi remarcate și apreciate de cei din preajma ta. Subiectivismul este la cote mari, iar emoțiile domină rațiunea.

 

 

TAUR: Sunt posibile cheltuieli destul de mari pe diverse servicii, achitarea unor facturi sau taxe restante. În primul rând, aspectele financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii se vor discuta pe tonuri ridicate.

 

 

GEMENI: Relațiile parteneriale sunt provocatoare, fiind recomandabilă prudența. Dezbaterile pe teme de interes comun cu partenerul de viață sau cu cei de afaceri sunt importante, aducând elemente noi. Unii vor dori să înceteze o colaborare cu ține, însă cu greu vei înțelege asta printre rânduri.

 

 

RAC: Treburile se rutină sunt la ordinea zilei. Gândurile îți sunt împărțite între îndatoririle gospodăreșți și cele profesionale. Ar fi bine să te detașezi de ambele segmente de viață, pentru că organismul este obosit, chiar activându-se în continuare, unele afecțiuni. Pe cât posibil evita consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, deoarece riscul erorilor este mare.

 

 

LEU: Cheful de distracții și aventuri este mare. Este posibil să găseșți suficiente persoane disponibile să-ți fie alături, pentru a desfășura împreună activități amuzante și recreative. Iubirea este o altă tema interesantă. Poate apărea cineva de care să te îndrăgosteșți iremediabil.

 

 

FECIOARĂ: Ziua este potrivită treburilor gospodăreșți și relațiilor cu membrii familiei. Discuțiile pe tema îmbunătățirii condițiilor din spațiul de locuit sau pe tema achiziționării unor bunuri patrimoniale vor fi frecvente. Este bine să ții cont și de sfaturile celorlalți, pentru că tu fiind prea entuziasmat de activitatea domestică în sine, există riscul să te focalizezi pe amănunte neimportante.

 

 

BALANȚĂ: Se întrezăresc întâlniri și discuții cu multă lume. Mai ales prietenii și rudele apropiate te vor solicită fie pentru discuții banale, fie pentru a le oferi sfaturi sau soluții viabile necesare situațiilor de viață în care se află. Fii cât mai scump la vorba, chiar dacă provocările exterioare de a-ți etala bagajul informațional sunt la cote mari.

 

 

SCORPION: S-ar putea să primeșți bani, cadouri sau favoruri fie dinspre segmentul profesional, fie din partea celor apropiați. Aspectele financiare reprezintă o tema importantă. Cheltuielile pot fi la ordinea zilei, atât pentru cele necesare ție, cât și pentru a sprijini pe cineva drag.

 

 

SĂGETĂTOR: Debordezi de energie! Sunt momente bune pentru a revizui tot ce îți displace în viață ta, dar și pentru a creiona planuri cu totul noi. Tendința de a vorbi prea mult este păguboasă, deoarece rișți să-ți dai cu părerea în chestiuni care te depășesc. Fii scump la vorba și nu îți divulgă intențiile.

 

 

CAPRICORN: Lasă zumzetul cotidian deoparte și odihnește-te pe îndelete. Sănătatea este vulnerabilă, lucru de care ar fi bine să ții cont. Îți folosește din plin adopatarea unei dietă de sezon, plimbări ușoare în aer liber și compania celor dragi.

 

 

VĂRSĂTOR: Ziua îți aduce alături prieteni mai noi sau mai vechi. Discuțiile îți vor oferi informații deosebite, folositoare atât în plan profesional, cât și în plan personal. Posibil să-ți displacă unele sfaturi sau îndemnuri, dar tu trebuie să adaptezi tot ce afli la situațiile de viață în care te afli deocamdată.

 

 

PEȘTI: Activitățile de grup te solicită mult. Poate fi vorba de reuniuni cu persoane din anturajul profesional, dar și cu membrii familiei sau rudele. Multe priviri vor fi ațintite asupra ta și mulți îți vor sorbi vorbele. Fii cumpătat atât în gesturi, cât și în dezbateri.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with