Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

HOROSCOP

Fecioarele vor primi vești

Berbec (19 martie - 20 aprilie)
Ne aflăm în zodia Berbec.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

BERBEC. Dacă este ceva ce-ți merge bine astăzi, acel ceva cu siguranță este iubirea, căci în acest plan poți avea parte de cele mai frumoase momente ale zilei. Romantism, tandrețe, atenția partenerului, sau cine știe, ați putea face chiar și planuri serioase de viitor.

 

TAUR. Ai un talent aparte de a te adapta oricând la orice situație. Și la serviciu, și acasă, pui în joc exact acele valori de care este nevoie în anturajul respectiv. Pui suflet în munca pe care o investești și rațiune în iubire, iar astfel păstrezi totul pe un teren sigur și echilibrat.

 

GEMENI. Chiar dacă nu e prima zi din săptămână, atmosfera de weekend mai plutește în aer și încă nu se întâmplă nimic interesant. Toată lumea povestește cum și-a petrecut zilele libere, pe unde a umblat la sfârșitul săptămânii, de parcă toți acum ar fi venit din excursie.

 

RAC. Dai de un noroc chior exact atunci, când aveai mai mare nevoie de el. Apare la momentul potrivit pentru a echilibra o situație în care, fără acesta cineva ar avea mult de suferit, și îl vei privi pe cel care și-a pus amprenta norocoasă ca pe un adevărat mijlocitor al Fortunei.

 

LEU. Deși ai multe lucruri de făcut în același timp tu știi să te organizezi atât de bine încât să nu investești nicăieri mai multă energie decât este nevoie. Fie vorba de bani, de efort fizic sau intelectual la serviciu, tu dai exact atât cât este necesar pentru scopul dat.

 

FECIOARĂ. Veștile care sosesc astăzi de departe sau care te așteaptă la destinația călătoriei pe care va trebui să o faci te pun serios pe gânduri. Nu sunt chiar deloc niște vești neplăcute, dar îți vor da mult de lucru și mai mult de gândit, un timp îndelungat de acum încolo.

 

BALANȚĂ. Prietenii te înțeleg în tot ce faci, se află pe aceeași lungime de undă cu tine și problemele tale devin și ale lor. Există un schimb reciproc de emoții, căci cei care țin la tine cu adevărat vor rezona imediat la tot ceea ce ție ți-a dat atât de multă bătaie de cap.

 

SCORPION. Nu te lăsa intimidat de o anumită persoană mai dură care de obicei se folosește de ceilalți pentru a-și atinge scopul pe căi incorecte. Lumea deja știe cât îi poate capul, dar mulți o mai cred și acum. Ai grijă să nu fii și tu printre cei care îi intră în capcană.

 

SĂGETĂTOR. Dacă succesul acțiunii aflate pe rol ar depinde numai de tine totul ar merge ca pe roate, dar mai sunt și alții care colaborează la acest demers. Dacă vrei să iasă totul bine trebuie să-ți pui piciorul în prag, pentru că dacă lași după ei nu vor face chiar nimic.

 

CAPRICORN. Cineva îţi cere ajutorul, iar tu eşti dispus să-l ajuți cu drag, știind că rezolvarea problemelor sale depinde de susţinerea ta. Tu deţii soluţia la ceea ce îl frământă pe el şi dacă tot ştii ce este de făcut îl ajuți cu mult drag să depăşească impasul în care se află.

 

VĂRSĂTOR. Șeful cere de la tine imposibilul, dar tu nu vrei să-i stârnești furia, deci faci tot ce-ți stă în putință să-ți rezolvi cu bine sarcinile, chiar dacă acestea îți depășesc puterile. Muncești exagerat de mult, chiar și peste program, sau poate îți mai duci de lucru și acasă.

 

PEȘTI. Ești o prezență tonică și veselă oriunde te-ai afla, mai ales în anturajele în care se adună multă lume. Socializezi oricând deosebit de ușor, comunici excelent cu oricine, intri în vorbă chiar și cu persoane total necunoscute și reușești să-ți faci totdeauna noi prieteni.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 26.02 Ne aflăm în zodia PEȘTI

Sigla Informatia Zilei

HOROSCOP

Asculta acest articol HOROSCOP Informația Zilei 20.03 Ne aflăm în zodia BERBEC