Image 1
Image 2

ACCIDENT ÎN GALAȚI

Femei lovite pe trecerea de pietoni! Mașina s-a răsturnat

Într-o dimineață obișnuită din Galați, doi pași pe o trecere de pietoni au transformat o zi într-un coșmar pentru două femei. Accidentul șocant din 31 octombrie 2023 a avut loc în apropierea Grădinii Botanice din oraș, iar consecințele sale au fost cu adevărat dramatice.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Galați (IPJ Galați), incidentul a avut loc marți dimineață, 31 octombrie 2023, pe un bulevard aglomerat din oraș. Un șofer în vârstă de 26 de ani, domiciliat în municipiul Galați, se afla la volanul unui autoturism. În timp ce se deplasa pe bulevard, a surprins și a accidentat două femei în vârstă de 48 și, respectiv, 46 de ani, ambele domiciliate în localitatea I.C. Brătianu, din județul Tulcea. Cele două femei se angajaseră în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, conform declarațiilor preliminare.

 

Încercând să evite impactul cu cele două femei, șoferul a reacționat rapid, trăgând brusc de volanul autovehiculului. Din păcate, acest gest a dus la coliziunea mașinii cu parapetul de protecție aflat pe marginea străzii, în direcția de deplasare a autoturismului. Ca urmare, mașina s-a răsturnat pe carosabil, lăsând urme de distrugere și dezordine în urmă.

 

Imediat după incident, echipaje de ambulanță au intervenit prompt și au preluat victimele rănite, transportându-le la spital pentru îngrijiri medicale. Conform ultimelor informații, starea de sănătate a celor două femei este monitorizată atent, și se speră la o recuperare completă.

 

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Galați au stabilit că șoferul de 26 de ani deține un permis de conducere valabil. De asemenea, testarea cu etilotest a indicat un rezultat negativ, fapt ce exclude consumul de alcool ca factor contribuitor la producerea accidentului.

 

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, iar ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs acest incident tragic. În astfel de situații, autoritățile trebuie să determine dacă șoferul a respectat regulile de circulație și a acționat în mod corespunzător pentru a evita accidentul.

 

Foto: news.ro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with