Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

NEMULTUMIRI

Fermierii din UE, nemulțumiți de birocrația excesivă

Fermierii din UE, nemulțumiți  de birocrația excesivă
Europarlamentarul Corina Creţu consideră că eforturile Uniunii Europene de simplificare a regulilor Politicii Agricole Comune (PAC) reprezintă un pas înainte, însă ar mai fi multe de ajustat.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Acasa
Asculta acest articol

“Ca întotdeauna, militez pentru degrevarea fermierilor de aceste sarcini birocratice excesive, pentru a nu mai fi copleşiţi de proceduri administrative. În egală măsură, eforturile UE de simplificare a regulilor PAC reprezintă un pas înainte, dar cred că în continuare mai sunt multe de făcut pentru a face Politica Agricolă Comună mai accesibilă pentru cei implicaţi”, a scris eurodeputatul Corina Creţu marţi, pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Parlamentarul european a făcut referire la rezultatele sondajului realizat de Comisia Europeană privind simplificarea procedurilor pe Politica Agricolă Comună, subliniind că nemulţumirile fermierilor au vizat, în special, birocraţia excesivă. “Comisia Europeană a prezentat săptămâna trecută rezultatele preliminare ale sondajului său privind simplificarea, care a primit 27.000 de răspunsuri din întregul bloc comunitar. Conform acestuia, o parte foarte mare din fermierii europeni (78%) utilizează un ajutor extern atunci când îşi pregătesc cererile pentru plăţile din PAC, iar 44% dintre aceştia declară că trebuie să raporteze de mai multe ori aceleaşi informaţii”.

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with