Image 1
Image 2

PROTESTE

Florin Barbu: La ministerul Agriculturii nu am primit nicio revendicare

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu sugerează că în spatele protestului transportatorilor și fermierilor s-ar afla un partid politic.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Referitor la protestul ”spontan” al transportatorilor și fermierilor, ministrul Agriculturii, Florin Barbu sugerează că în spatele acțiunii s-ar afla un partid politic. La Miniusterul Agriculturii n-a ajuns nicio revendicare, susține el.

 

 

 

Legat de protestul “spontan” al transportatorilor la care s-au alăturat și câțiva fermieri, până în acest moment, la ministerul Agriculturii nu am primit nicio revendicare, pentru că nicio asociație nu își asumă acest protest.

Din informațiile apărute în spațiul public, am văzut că problemele pe care le reclamă au legătură cu RCA și cu permisele de conducere.

Chiar dacă acestea nu țin de Ministerul Agriculturii, voi face tot ce pot pentru a-i sprijini să găsim împreună o rezolvare.” se transmis pe Facebook, Florin Barbu.

 

 

 

 

Potrivit ministrului, săptămâna viitoare ar urma să aibă loc o întâlnire cu reprezentanții asociațiilor și federațiile.

Am stabilit deja o întâlnire cu toate asociațiile și federațiile, săptămâna viitoare, pentru a le prezenta programele pe care le avem pregătite pentru acest an.

Vom putea vorbi, așa cum facem mereu, la aceste întâlniri, despre problemele pe care le întâmpină și sunt sigur că vom găsi, ca de fiecare dată, rezolvare.

Aceste întâlniri le aveam programate înainte să apară acest protest.” a adăugat ministrul Agriculturii.

 

 

 

 

În continuare ministrul i-a asigurat pe fermiei că subvențiile se acordă la timp.

Subvenția la motorină se va acorda în continuare la valoarea maximă posibilă.

Avem un buget bun, în acest an, avem fonduri prevăzute pentru toate sectoarele și vom continua să sprijinim producția românească.” a subliniat ministrul.

 

 

 

 

Ministrul Florin Barbu a sugerat că în spatele protestului s-ar afla un partid politic.

Este început de an electoral și acest protest spontan este masiv distribuit pe rețelele sociale de un partid politic.

Nimeni nu are dreptul să folosească fermierii, munca lor și agricultura românească pentru a încerca să câștige capital de imagine sau un procent în plus în sondaje.

Să nu uităm că aceste partide politice nu au avut nicio soluție pentru agricultura românească în ultimii 4 ani”, a adăugat ministrul subliniat că ușa  Ministerului Agriculturii este deschisă oricând pentru fermieri.

Eu sunt acolo pentru a le rezolva problemele și a-i sprijini!”, a conchis ministrul.

 

 

CITEȘTE ȘI:Venituri scăzute în agricultura din România

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with