Image 1
Image 2

FOTBAL, LIGA 3: S-a decis, Olimpia suporterilor nu este lăsată pe stadionul Olimpia

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol
Suporterii galben-albaştri vor merge tot pe stadionul Someşul la meciurile Olimpiei
Suporterii galben-albaştri vor merge tot pe stadionul Someşul la meciurile Olimpiei

Scriam în urmă cu câteva săptămâni că Olimpia MCMXXI a depus o solicitare la Primăria Satu Mare să joace meciurile din Liga 3 pe stadionul Olimpia ”Daniel Prodan”.

Zilele trecute a venit şi răspunsul: echipa suporterilor nu primeşte dreptul de a închiria stadionul. Răspunsul este unul pueril, discriminatoriu, oarecum aşteptat şi în care se poate vedea o rea-credinţă.

Odată cu promovarea Clubului Sportiv Suporter Club Olimpia MCMXXI în Liga 3, în sezonul competiţional 2023-2024 vor activa două echipe din municipiul Satu Mare în Liga 3, alte 8 echipe în Campionatele Naţionale de juniori, precum şi o echipă în Campionatul Naţional de fotbal feminin. Având în vedere această situaţie şi ţinând cont de iniţiativa unor consilieri locali care au propus adoptarea unor proiecte de hotărâri în acest sens, s-a luat decizia de a fi elaborat un nou regulament de funcţionare a Stadionului Olimpia – Daniel Prodan. Acesta va fi adus la cunostinţă publică odată cu adoptarea lui. Vă rugăm să reveniţi cu o nouă cerere după aprobarea acestui regulament”, apare în răspunsul semnat de primarul Gabor Kereskenyi.

Cum era ca în răspuns să apară cuvintele: ”Până când va fi elaborat regulamentul de funcţionare puteţi utiliza stadionul Olimpia – Daniel Prodan”?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

CITEȘTE ȘI: