Image 1
Image 2
Postare ( Sablon)

KICKBOX

Friends Gym Satu Mare a început cu multe victorii sezonul competiţional

Pauza competiţională s-a încheiat pentru sportivii de la Friends Gym Satu Mare.
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Vineri, oraşul Dej a fost martorul unei serii de lupte interesante în cadrul evenimentului SFN (Sports Fight Night). Dimineaţa a fost dedicată amatorilor, în timp ce seara a adus în prim plan gala profesioniştilor. Clubul sătmărean a participat la ambele evenimente şi a obţinut rezultate remarcabile.

La competiţia de amatori, sătmărenii au obţinut 5 victorii. Adam Tackaci, cu peste 100 de kilograme, a arătat putere şi tehnici interesante, câştigând meciul său într-un mod dominator. Edi Dudas (55kg), Lakatos Patrick (65kg), Moldovan David (60kg) şi Tout Grigore (45kg) au fost şi ei la înălţimea aşteptărilor, câştigând categoric în luptele lor. Deşi au fost şi două înfrângeri la limită, Hotca Darius (55kg) şi Stelian Feier (45kg) au arătat curaj şi determinare. Seria de succese nu s-a oprit aici. Seara, în gala profesioniştilor, Makove Cătălin a reprezentat echipa cu mândrie într-o luptă împotriva unui adversar din Cluj-Napoca. Acest meci a fost a 11-a luptă a serii, şi ambii sportivi au ridicat sala în picioare cu stilurile lor de luptă captivante. Cu o tactică bine pregătită şi executată perfect, Makove a forţat adversarul să abandoneze după prima repriză.

Eu voi lupta luna viitoare în Polonia, şi tot în octombrie voi merge cu băieţii la o gală de amatori“, ne-a declarat antrenorul Anghel Cardoş.

Postare ( Sablon)
Postare ( Sablon)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns