Image 1
Image 2
Acasa

INFRACȚIUNI

Furt de betonieră în județul Satu Mare

În 6 ianuarie 2024, în jurul orei 21.40, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi pătruns fără drept...
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

…pe un teren extravilan situat între localitățile Satu Mare și Amați, de unde ar fi sustras un utilaj electric.

 

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 31 de ani, din Odoreu, ar fi pătruns pe terenul extravilan, prin tăierea lanțului care asigura poarta de acces, de unde ar fi sustras o betonieră electrică.
Ulterior, bărbatul ar fi părăsit locul faptei, cu sprijinul a trei bărbați, de 25, 30 și 40 de ani, care l-ar fi preluat cu un autoturism.

 

Față de bărbatul de 31 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tăinuire.

 

Cerșetorii din Satu Mare, luați la întrebări de polițiști

 

În perioada 5-7 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat activități specifice pentru respectarea normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală.

 

Astfel, în urma activităților întreprinse, polițiștii au aplicat 99 de sancțiuni contravenționale, conform prevederilor Legii nr.61 din 1991, în valoare de 33.000 de lei.

 

450 de șoferi amendați în Satu Mare în 3 zile

 

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 5-7 ianuarie 2024, activități de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică în județ.

 

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier în județ, aplicând peste 450 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 170.000 de lei. Totodată, au fost reținute 41 de permise de conducere, din care 26 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

 

CITEȘTE ȘI: Spitalul Județean amintește care sunt centrele de permanență la dispoziția cetățenilor

Ciornă automată

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Connect with