Image 1
Image 2

Grevă japoneză la Finanțe, ANAF și Vămi

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Sindicaliştii din Ministerul Finanţelor, Vamă şi ANAF au organizat, miercuri, o grevă japoneză, nemulţumiţi că Guvernul are de gând să excepteze angajaţii Ministerului de Finanţe şi instituţiilor subordonate de la majorarea salariului de bază cu 5% de anul viitor, transmite News.ro.

 

„Conform Ordonanţei de urgenţă nr. 115, adoptată acum o săptămână, personalului plătit din fonduri publice i se va mări cuantumul brut al salariilor de bază cu 5% faţă de nivelul acordat pentru luna decembrie 2023. Astăzi însă, purtătorul de cuvânt al Guvernului a declarat că săptămâna viitoare va fi adoptat un nou act normativ prin care, anul viitor, de această majorare de 5% nu va beneficia şi personalul din sistemul fiscal pe motiv că «au beneficiat deja în acest an de majorări salariale»”, au precizat sindicaliştii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Sigla Informatia Zilei

15 octombrie 2023

În Satu Mare, Detașamentul de pompieri intervine la ora 19.30 pentru a stinge un incendiu la o sală de evenimente de pe strada Lăcrămioarei. Echipajele au ajuns rapid la locul incidentului, iar incendiul pare să fie localizat la acoperișul terasei, fără risc de propagare la clădire.